Connect with us

Στοίχημα

Επίστρεφει στις νίκες η Ολύμπια. Μόνο νίκη θέλουν ΚΠΡ και Μπέρνλυ. Δεν μπορεί στην έδρα της η Μπενεβέντο!

Καλημέρα φίλοι μου. Δεν πήγαμε καλά εχθές στις επιλογές μας, αφού μόνο η Γαλλία μας δικαίωσε που κέρδισε την Αγγλία χωρίς να «γκαζώσει». Εξάλλου τα γράψαμε εχθές, πως είναι  μια ομάδα «λούζερ» η Αγγλία και ικανή να βγει νοκ-άουτ μόνη της από τον θεσμό. Πάμε στα σημερινά τώρα και στο τεράστιο κουπόνι, που έχουμε, βρήκαμε «τριάδα» ταμείου!

14:00 Τάμπορ – Ολύμπια Λιουμπλιάνας

Με Σλοβενία θα κάνουμε αρχή σήμερα και την εκτός έδρας αναμέτρηση της πρωτοπόρου Ολύμπια με την Τάμπορ. Την «ουραγό» της βαθμολογίας Τάμπορ. Δύο ισοπαλίες σερί και με το ίδιο σκορ (0-0) για την Ολύμπια, ήταν αρκετές για να βάλει «γκάζια» στους παίκτες του, ο τεχνικός της ομάδας και σήμερα ζήτησε μόνο την νίκη και τίποτα, ώστε να ανέβουν ένα ακόμα «σκαλοπάτι» προς τον τίτλο. Η αλήθεια πάντως είναι, πως δύσκολα θα χαθεί.  «Διπλό» με over 1,5 λοιπόν, αφού τρίτο ματς στην σειρά χωρίς νίκη για την Ολυμπία, είναι φαινόμενο πολύ σπάνια φέτος.

15:00 ΚΠΡ – Μπέρνλυ

Πάμε στην «Τσάμπιονσιπ» τώρα και στην αναμέτρηση της ΚΠΡ με την Μπέρνλυ. Την πρωτοπόρο στην βαθμολογία Μπέρνλυ, που έχει στόχο όχι μόνο την άνοδο, αλλά και την πρώτη θέση. Αυτήν την στιγμή πάντως είναι ήδη στην πρώτη θέση, αλλά με «συγκάτοικο» την Σέφιλντ, που έχει ένα ματς περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι από την μεριά τους, άρχισαν την χρονιά με στόχο την άνοδο και ως ένα σημείο το πήγαιναν καλά. Στην πορεία «χάθηκαν» όμως, με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στην «μάχη» της ανόδου. Με νίκη σήμερα πάντως θα μπουν ξανά στην διεκδίκηση της ανόδου.

Την δεδομένη χρονική στιγμή οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, αφού έχουν πέντε νίκες στα έξι τελευταία, ενώ οι γηπεδούχοι μετράνε 1-1-4. Μιλάμε για Αγγλία όμως και θα πάμε στο φαβορί με κάλυψη. 2Χ με over 1,5 λοιπόν η επιλογή μας.

16:00 Μπενεβέντο – Τσιταντέλα

Με Ιταλία θα κλείσουμε τις επιλογές μας και αγώνα από την δεύτερη κατηγορία. Τεράστια νίκη πήρε η Μπενεβέντο εκτός έδρας την αγωνιστική που πέρασε στην έδρα της Πάρμα και μαζί, τεράστια βαθμολογική «ανάσα». Έτσι, με νίκη σήμερα κόντρα στην Τσιταντέλα, θα πάρει μία απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις και ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.

«Ανάσα» στην βαθμολογία ψάχνει και η Τσιταντέλα όμως, που είναι ένα βαθμό πάνω από την Μπενεβέντο και όπως είναι απολυτός λογικό και για τα δεδομένα της κατηγορίας, στον αγωνιστικό χώρο , θα γίνει «σφαγή».

Μεγάλο πρόβλημα για τους γηπεδούχους ως στιγμής, είναι ότι δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, αφού στα τελευταια έξι ματς, δεν έχουν πάρει νίκη. 2-4-2 το ρεκόρ τους εντός. Από την άλλη μεριά η Τσιταντέλα είναι επικίνδυνη εκτός έδρας και με ρεκόρ 3-3-2 δεν γίνεται να δίνεται «αουτσάιντερ» στο «ζευγάρι» αυτό. Πάμε με το γκολ – γκολ εδώ και τίποτα άλλο.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα