Connect with us

Στοίχημα

Επιστρέφει στις νίκες η Μίλαν. Συνεχίζει το σερί της η Ουνιόν στο Βελγίο!

Καλημέρα φίλοι και καλό ΠΣΚ να έχουμε. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό δεν πάμε καλά και πρέπει να γυρίσουμε τον «διακόπτη» με κάθε τρόπο. Βέβαια και ειδικά την τελευταια εβδομάδα (εκτός από εχθές), ήμασταν άτυχοι πολύ, αφού κάθε μέρα χάναμε το απόλυτο στο γκολ. Στην κυριολεξία όμως στο γκολ. Σήμερα θα πάμε με τέσσερις επιλογές, ώστε να βγούμε από «πάνω» στα κέρδη και να αρχίσουμε το σερί μας.

21:30 Σάλκε – Βόλφσμπουργκ

Με Γερμανία θα κάνουμε αρχή στις επιλογές μας. Κάποια μικρά «σημάδια» ζωής έδειξε η Σάλκε στα δύο τελευταία παιχνίδια της, για το πρωτάθλημα. Δεν κέρδισε κάποιο πάντως, αλλά οι δύο «λευκές» ισοπαλίες με Κολωνία και Γκλάντμπαχ, ίσως λειτουργήσουν θετικά για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Η Βόλφσμπουργκ τώρα, μπορεί να έχασε (4-2) από την Μπάγερν πριν λίγες μέρες, αλλά το σκορ δεν είναι τόσο «βαρύ» όσο δείχνει. Στο πρώτο ημίχρονο πάντως, ήταν για «κλάματα», αφού στο 20ο έχανε 3-0 και χωρίς να το καταλάβει. Στην επανάληψη, ισορρόπησε πάντως και πήγε να κάνει το «θαύμα». Μείωσε 2-3, αλλά μέχρι εκεί. Δέχτηκε το τέταρτο γκολ σε ανύποπτη στιγμή και κάπου εκεί τελείωσε ο αγώνας.

Στο αποψινό ματς τώρα. Την δεδομένη χρονική στιγμή, το «διπλό» έχει τον πρώτο λόγο, αλλά όταν μιλάμε για Γερμανικό πρωτάθλημα δεν μπορούμε να «βουτάμε» έτσι απλά. Έχει ξεχάσει να βάζει γκολ η Σάλκε (δύο μόλις σε έξι ματς), ενώ η άμυνα της «μπαλατσάρει».

Στα δυο τελευταία την βελτίωσε όμως, αλλά και με την βοήθεια της τύχης. Τρίτο σερί ματς χωρίς να δεχθεί γκολ η Σάλκε πάντως, θα είναι από τα «άγραφα». Πάμε στο over 2,5, καθώς οι φιλοξενούμενοι και φέτος ειδικά σκοράρουν με ευκολία.

21:45  Χάμιλτον – Χαρτς

Με κύπελλο Σκωτίας θα συνεχίσουμε και με έναν αγώνα, όπου δεν «τραβάει» και μεγάλη ανάλυση. Σαφέστατα το φαβορί για να πάρει την πρόκριση στο «ζευγάρι» της Χάμιλτον με την Χαρτς, είναι οι φιλοξενούμενοι. Δεν είναι μόνο η διαφορά κατηγορίας και απολύτως φυσιολογικά, αυτή της δυναμικότητας. Είναι και η «φόρμα»  που έχουν φέτος, οι της Χαρτς.

Μία μόλις ήττα (από Ρεϊντζερς) στα τελευταία δώδεκα ματς έχουν εξάλλου. Από την άλλη η Χάμιλτον, είναι ομάδα που  προσπαθεί να μείνει στην κατηγορία (Τσάμπιονσιπ). Επομένως το κύπελλο δείχνει να είναι πολυτέλεια. Θα πάμε στο φαβορί λοιπόν, με κάλυψη όμως.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν στόχο την παραμονή και το μυαλό τους, να είναι στο πρωτάθλημα, αλλά δεν σημαίνει πως δεν θα παλέψουν το αγώνα. Ειδικά μέσα στην έδρα τους. Πάμε στο 2Χ under 3,5 λοιπόν, αφού δεν νομίζω να ξεφύγει το σκορ. Ειδικά αν προηγηθεί Η Χαρτς, θα δούμε παιχνίδι με χαμηλό «τέμπο» και ο λόγος είναι προφανής.

21:45 Μίλαν – Τορίνο

Στο πρωτάθλημα της Ιταλίας τώρα, έχουμε έναν αγώνα πολύ κρίσιμο. Μονόδρομος είναι για την Μίλαν η νίκη απόψε κόντρα στην Τορίνο, αφού μετά την διακοπή δεν έχει μπει καθόλου καλά και έχει μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία. Επτά ματς χωρίς νίκη οι «ροσονέρι», μέσα σε αυτά και αποκλεισμός από την Τορίνο για το κύπελλο.

Ήττα από την Ίντερ με 0-1 στο ντέρμπι πριν λίγες μέρες και οι «γκρίνια» έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα τους. Μέσα σε όλα αυτά ο Πιόλι προσπαθεί να βρει τρόπο να «φτιάξει» το κλίμα στον σύλλογο, καθώς την Τρίτη υπάρχει και ο αγώνας με την Τότεναμ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η «γκρανάτα» τώρα επανήλθε στις νίκες (1-0 την Ουντινέζε), ύστερα από δυο παιχνίδια και διατηρήθηκε σε «τροχιά» Ευρώπης. Έτσι, αν καταφέρει να πάρει βαθμούς ή βαθμό απόψε στο «Μιλάνο», θα πάρει και ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.

Παιχνίδι χωρίς φαβορί το συγκεκριμένο, καθώς οι γηπεδούχοι είναι γεμάτοι προβλήματα και «μουρμούρες», αλλά θέλουν να πάρουν μία νίκη που θα τους δώσει ώθηση και θα τους βάλει ξανά στον ίσο δρόμο.

Ο «άσσος» πάντως, είναι έξω σε τιμές του 1,80 μέχρι και 1,90 και δεν είναι ικανοποιητικός, λόγο της αγωνιστικής κατάστασης της γηπεδούχα ομάδας. Θα θέλαμε κάτι περισσότερο η αλήθεια. Θα τον «αγοράσουμε» εμείς με το over 1,5  που πάει κοντά στο 2,00 και ας είναι ρίσκο.

Η Μίλαν είναι Μίλαν πάντα. 45-20-11 η παράδοση με την Τορίνο που τελευταίο «διπλό» στο πρωτάθλημα το «πανηγύρισε» το 1985! Από τότε 18-8-0! 

21:45 Κλαμπ Μπριζ – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Με αγώνα από το Βέλγιο θα κλείσουμε τις επιλογές μας και μάλιστα για εμένα έχει φαβορί. Δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μία ευκαιρία της προκοπής η Μπριζ στον αγώνα με την Αντβέρπ και το τελικό 0-0, αν αδικεί κάποιον, αυτή είναι η αντίπαλη ομάδα. Στο μείον «έξι» από την τρίτη θέση της βαθμολογίας πλέον η Μπριζ και αν θέλει να έχει ελπίδες, θα πρέπει να αλλάξει την εικόνα της.

Στα τελευταία έξι ματς έχει μόλις μία νίκη πάντως. Η Ουνιόν τώρα, το «βιολί» της. Εύκολη νίκη (4-0) επί της Βάρεγκεμ και η «καταδίωξη» της Γκενκ για το πρωτάθλημα, συνεχίζεται. Επτά βαθμοί τις χωρίζουν εξάλλου και όλα είναι πιθανά. Αν πάρει και «τρίποντο» απόψε;;; θα βάλει «πίεση» στην Γκενκ. 16-3-0 το σερί της στο Βέλγιο και προχωράει…

Στα του αποψινού αγώνα και όπως έγραψα πιο πάνω, για έμενα υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η Σιλουάζ που δεν καταλαβαίνει ούτε από έδρες, ούτε από απουσίες. Βέβαια, επειδή υπάρχει και κούραση γιατί η Ουνιόν παίζει συνεχώς στα «κόκκινα» κάποια στιγμή θα «σπάσει» όπως είναι λογικό.

Όχι απόψε όμως. Θα πάω με κάλυψη σε σημείο πάντως. 2Χ με under 3,5 το ποντάρισμα μας, καθώς πιστεύω, πως πολύ δύσκολα θα χάσει η φιλοξενούμενη ομάδα απο την Μπριζ του τελευταίου καιρού.      

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα