Connect with us

Στοίχημα

Επιστρέφουμε στα κέρδη!

Καλησπέρα φίλοι μου και καλό ΣΚ να έχουμε. Καθόλου καλή η μέρα εχθές (μηδέν στα τρία) και μάλιστα το άσχημο είναι ότι και στις τρείς επιλογές μας πέσαμε έξω τελείως. Αυτό είναι κάτι που δεν γίνεται βέβαια, συχνά στην στήλη. Πάμε στα σημερινά τώρα, όπου έχουμε τέσσερις επιλογές από διαφορετικά πρωταθλήματα, που βγάζουν σημεία με καλές αποδόσεις.

17:00  Στέρλινγκ Άλμπιονς – Φόρφαρ

Πρώτη μας επιλογή έρχεται από την «Λιγκ δύο»  της Σκωτίας και το εντός έδρας παιχνίδι της «επίδοξης» πρωταθλήτριας (στο μείον τέσσερα από την κορυφή) Στέρλινγκ με την επικίνδυνη Φόρφαρ. Οι γηπεδούχοι την αγωνιστική που πέρασε κέρδισαν πολύ εύκολα (3-1) την Στένχαουσμιουρ, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Η νίκη αυτή ήταν η δεύτερη στην σειρά και σήμερα θέλουν να «τριτώσει» το καλό.

Η Φόρφαρ τώρα, κέρδισε την πρωτοπόρο Νταμπάρτον 2-1 στο ντέρμπι και έβαλε «φωτιά» στην κορυφή. Έτσι και με την ψυχολογία στα ύψη απόψε, θέλει να πάρει ακόμα μία μεγάλη νίκη, που θα την βάλει και αυτήν στο «κόλπο» της ανόδου. Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι και ας χωρίζουν τις δύο ομάδες εννέα βαθμοί. Επικίνδυνη ομάδα η Φόρφαρ και οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Πάμε στο over 2,5 λοιπόν και τίποτα άλλο.

20:00  Σάντα Κλάρα – Μπενφίκα

Δεύτερη επιλογή για σήμερα έρχεται από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, εκεί όπου η Σάντα Κλάρα υποδέχεται την Μπενφίκα. Μια Μπενφίκα που μετά το ισόπαλο 2-2 εντός έδρας με την Σπόρτινγκ στο ντέρμπι, είδε τις Πόρτο και Μπράγκα να μειώνουν την βαθμολογική απόσταση από αυτήν. Έτσι, απόψε οι «αετοί» θέλουν επιστροφή στα «τρίποντα» με κάθε κόστος.

Οι γηπεδούχοι τώρα και ύστερα από το ισόπαλο 0-0 με την Πορτιμονένσε, συμπλήρωσαν επτά ματς χωρίς νίκη και μοιραία είναι μία «ανάσα» από τον «πάτο» της βαθμολογίας. Έτσι, όπως είναι λογικό η χρονιά θα είναι δύσκολη, αν δεν γυρίσει τον «διακόπτη».

Απόψε πάντως, δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι με την Μπενφίκα (κακά τα ψέματα η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια), χωρίς να σημαίνει πως δεν θα παλέψουν το ματς. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι και δίκαια, με το «διπλό» να είναι εφικτό για ποντάρισμα. Από ημίχρονο όμως, ώστε να ανεβάσουμε την απόδοση.

21:45  Φιορεντίνα – Τορίνο

Συνεχίζουμε με Ιταλία τώρα και την αμφίρροπη αναμέτρηση στης Φιορεντίνα με την Τορίνο. Η ήττα (0-2) στην Ρώμη την αγωνιστική που πέρασε, απομάκρυνε κάπως τους «βιόλα» από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη (αυτός είναι ο στόχος) και απόψε με την Τορίνο, η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Μονόδρομος είναι και για την Τορίνο η νίκη όμως, αφού και αυτή έχει στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Αν για την Φιορεντίνα η ήττα από την Ρόμα δεν ήταν έκπληξη, για την «γκρανάτα» δεν ισχύει αυτό. Το 0-1 από την Σπέτσια έφερε προβληματισμό στον σύλλογο. Φυσιολογικά βέβαια, αφού ήταν το πέμπτο ματς χωρίς νίκη στην σειρά.

Αμφίρροπη αναμέτρηση η συγκεκριμένη, αφού και οι δύο ομάδες παρουσιάζουν αστάθεια απο την αρχή της χρονιάς και με την τροπή που έχει πάρει το πρωτάθλημα, θα δυσκολευτούν πολύ να βρούνε αγωνιστική ισορροπία. Οι γηπεδούχοι πάντως είναι κάπως καλύτεροι σαν σύνολο και βγάζουν μια εικόνα ομάδας, που θέλει να κάνει πράγματα. 6-4-0 τα τελευταία μεταξύ τους και η παράδοση μας δείχνει τον δρόμο. Θα βάλουμε κάλυψη πάντως, αφού στην Ιταλία οι ομάδες είναι αλλοπρόσαλλές. 1Χ με over 1,5 λοιπόν και πάμε παρακάτω.

21:45 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ – Λέουβεν

Με Βέλγιο θα κλείσουμε τις επιλογές μας και τον εντός έδρας αγώνα της Σιλουάζ με την Λέουβεν. Η Ισοπαλία (1-1) εκτός έδρας με την Σερκλ Μπριζ, σταμάτησε ένα σερί επτά νικών για τον σύλλογο, που του έκοψε την φόρα προς την κορυφή. Στο μείον «εννέα» πλέον η διαφορά από την Γκενκ.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα και για τα «κυβικά» τους, κάνουν μία πολύ καλή χρονιά και μάλιστα το «εξαργυρώνουν» αυτό, αφού είναι στον δρόμο για την Ευρώπη. Το 1-1 εντός έδρας με την Έουπεν πάντως, ήρθε απολύτως φυσιολογικά, μιας και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο καλό.

Στα του αποψινού αγώνα τώρα. Οι γηπεδούχοι έχουν το «πάνω» χέρι για την νίκη και δίκαια, αφού στην έδρα τους ειδικά δίνουν γρήγορο ρυθμό και παίζουν πολύ επιθετικά. Αυτό είναι και το κυρίαρχο στοιχείο τους βέβαια. Αν παρουσιαστούν σοβαροί απόψε πάντως, θα μας πληρώσουν. Πάμε σε νίκη του λοιπόν με over 1,5 και αναμένουμε.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα