Connect with us

Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στα κέρδη σήμερα!

Τραγική η μέρα εχθές για την στήλη, καθώς πέσαμε έξω και στις τρείς προβλέψεις μας. Αυτό βέβαια, είναι κάτι που γίνεται πολύ σπάνια, αλλά έγινε και δεν αλλάζει. Όλη την εβδομάδα δεν κάναμε το απόλυτο από καθαρά θέμα ατυχίας. Εχθές όμως ήταν αστοχία. Έτσι, σήμερα δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Μόνο αυτός του ταμείου.

Αγγλία U21 –  Γερμανία U21

Με τρεις επιλογές από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 θα ασχοληθούμε σήμερα και δεν θα σας κουράσω σχεδόν καθόλου. Πρώτη επιλογή το παιχνίδι της Αγγλίας με την Γερμανία. Οι Άγγλοι είναι πρώτοι στον όμιλο με έξι βαθμούς σε δύο ματς και εκεί θα τερματίσουν, ότι και να γίνει σήμερα με την Γερμανία.

Μια Γερμανία που με μόλις ένα βαθμό σε δύο ματς θέλει μόνο νίκη σήμερα και ταυτόχρονα, να χάσει η Τσεχία από το Ισραήλ. Χωρίς πολλά-πολλά και στο σημείο μας. Οι  Γερμανοί «καίγονται» και δεν έχουν κανέναν λόγο να κοιτάνε το άλλο ματς, πως θα πάει. Θα μπούνε από την αρχή για νίκη.

Η Αγγλία τώρα, σίγουρα δεν θα αμελήσει τον αγώνα, αφού θέλει το απόλυτο και θα μπει και αυτή για το «τρίποντο». Επιθετικές ομάδες αμφοτερες και σε ένα ματς που στην ουσία είναι με «μονόπλευρο» ενδιαφέρον, θα πάμε στα γκολ. Το να σκοράρουν και οι δύο μαζί με το over 2,5, είναι εφικτό και καθόλου ρίσκο.

Ισραήλ U21 – Τσεχία U21

Δεύτερη επιλογή είναι το άλλο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα σε Ισραήλ και Τσεχία, όπου τα πράγματα είναι πάνω-κάτω ίδια με το προηγούμενο. Τρεις βαθμούς έχει Τσεχία, έναν το Ισραήλ. Λογικό λοιπόν να θέλουν μόνο νίκη στο μεταξύ τους και ταυτόχρονα ήττα της Γερμανίας από την Αγγλία.

Βέβαια, την Τσεχία, ίσως την «βολέψει», απλά να μην χάσει (αν δεν κερδίσει η Γερμανία). Δεν ακουμπάμε ούτε εδώ σημείο και πάμε στο αμφίσκορο που έχει σοβαρές πιθανότητες να έρθει και μάλιστα πολύ πιο εύκολα, από κάθε άλλο σημείο.

Ιταλία U21 – Νορβηγία U21

Τρίτη και τελευταία επιλογή είναι το παιχνίδι της Ιταλίας με την Νορβηγία. Οι «τυπικά» γηπεδούχοι έχουν τρεις βαθμούς και θέλουν καταρχήν, νίκη και από εκεί και πέρα θα δούνε τι θα γίνει σε περίπτωση που η Ελβετία κερδίσει την Γαλλία, αφού θα υπάρξει «τριπλή» ισοβαθμία σε αυτό το «σενάριο».

Η πιο δύσκολη πάντως στο όμιλο, είναι η Νορβηγία. Μηδέν βαθμούς και σχεδόν χωρίς ελπίδες (μόνο μαθηματικές και με συνδυασμό τερμάτων θα κάνει κάτι και εφόσον κερδίσει με δύο γκολ και πάνω σήμερα αυτή και ταυτόχρονα χάσει η Ελβετία). Με άλλα λόγια, θέλει κάτι παραπάνω από θαύμα.

Θα το παλέψει το ματς όμως, όπως έκανε και με την Γαλλία, όπου ήταν αρκετά άτυχη. Καλύτερη σαν ομάδα η Ιταλία όμως και με ποιοτικότερο ρόστερ, λογικά δίνεται σαν φαβορί. Οι αποδόσεις όμως, δεν αξίζουν, αφού για ποδόσφαιρο μιλάμε. Πάμε και εδώ στο γκολ – γκολ και τίποτα άλλο!

Συνοπτικά προτείνω

19:00 Αγγλία U21 –  Γερμανία U21: G-G / Over 2,5 (2,05-2,15)

19:00 Ισραήλ U21 – Τσεχία U21: G-G (1,75 – 1,85)

 21:45 Ιταλία U21 – Νορβηγία U21: G-G (1,80 – 1,90)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο