Connect with us

Στοίχημα

Επιστροφή στα κέρδη σήμερα!

Καλημέρα φίλοι μου. Ένα πολύ καλό ταμείο μας «στέρησε» εχθές το παιχνίδι της Έβερτον U21 με την Μάνσφιλντ για το Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας. Αν και ήταν πολύ ανοικτό παιχνίδι (2-1) και με πολλές φάσεις για γκολ από τις δύο ομάδες, μας έλειψε αυτό, το ένα γκολ. Over 3,5 ήταν η επιλογή μας. Οι άλλες δύο επιλογές πέρασαν «αέρα». Τόσο το over στο παιχνίδι της Ντινάμο Κιέβου με την Μέταλιστ (3-0), από νωρίς το μεσημέρι, όσο και το «διπλό» της Αργεντινής (2-0) κόντρα στην Πολωνία, πέρασαν πολύ εύκολα. Έτσι, για δεύτερη μέρα στην σειρά μείναμε με δύο στις τρείς περασμένες επιλογές. Σήμερα όμως, θα κάνουμε το απόλυτο!

13:00  Ζόρια – Κόλος Κοβαλίβκα

Από Ουκρανία ξεκινάμε σήμερα το «ταξίδι» μας και στον αγώνα της Ζόρια κόντρα στην Κοβαλίβκα, αν και υπάρχει φαβορί, θα μείνουμε μακριά. Οι γηπεδούχοι κάνουν μια αρκετά καλή χρονιά ως τώρα (τηρουμένων των αναλογιών) και βρίσκονται στην τέταρτη θέση και στο μείον «τρία» από τις Ντινάμο Κιέβου και Σαχτάρ (ισοδυναμούν στην δεύτερη) .

Οπότε με νίκη σήμερα κόντρα στην όχι και τόσο καλή φέτος, Κοβαλίβκα, θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία, που θα βάλει «φωτιά» στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοί πάντως, με νίκη μπαίνουν για τα καλά στο «κόλπο» για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριό». Έτσι, λογικό είναι να «πέσουν» κορμιά στον αγωνιστικό χώρο. Θα αρκεστούμε με το over εμείς λοιπόν και τίποτα άλλο.

15:00 Λουντογκόρετς – Λέφσκι Σόφιας

Πάμε λίγο πιο κάτω τώρα μια συγκεκριμένα στην Βουλγαρία. Εκεί που σε λίγες ώρες, έχουμε ένα κομβικό παιχνίδι για την γηπεδούχο ομάδα. Η επίδοξη πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς υποδέχεται την Λέφκσι Σόφιας, με στόχο μόνο την νίκη. Μια νίκη που θα την φέρει μόνη πρώτη στην κορυφή και στο συν «ένα» από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, αν και «αουτσάιντερ» θα ψάξουν βαθμούς ή βαθμό, μιας και αν πάρουν κάτι από το ματς αυτό, θα παραμείνουν «ζωντανοί» για έξοδο σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η αλήθεια πάντως είναι, ότι η Λουντογκόρετς είναι πολύ καλύτερη ομάδα και ένα «επίπεδο» πάνω από αυτούς. Έτσι, ένα ποντάρισμα στον «άσσο» με over 1,5, είναι εφικτό και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ρίσκο.

19:00  Ολύμπια Λιουμπλιάνας – Τσέλιε

Και θα κλείσουμε το «τουρ» μας, με αγώνα από την Σλοβενία. Η πρωτοπόρος και πολύ δυνατή φέτος Ολύμπια υποδέχεται την Τσέλιε, με ένα και μοναδικό στόχο. Την νίκη. Μία νίκη που θα της δώσει περισσότερο «αέρα» στην κατάκτηση του τίτλου. Όχι πως χάνεται, μιας και έχει απόσταση από την δεύτερη Μούρα, δεκατρείς βαθμούς.

Τόσους έχει και από την Τσέλιε, που θέλει και αυτή να κάνει το «κομμάτι» της απόψε. Αν καταφέρει να πάρει έστω την ισοπαλία προσπερνάει την Μούρα στην βαθμολογία, «κάθεται» στην δεύτερη θέση και έχει την τύχη στα «χέρια» της, όσον αφορά, την έξοδο στην Ευρώπη.

«Χαώδης» η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων φέτος, με τους γηπεδούχους να είναι ασταμάτητοι. Η λογική λέει «άσσο», αλλά τόσο η διαφορά που έχει από τους «διώκτες» της, όσο και ένα ροτέισον που ίσως κάνει ο τεχνικός της, μας οδηγούν να πάμε με κάλυψη στην επιλογή σημείου. 1Χ με over 1,5 λοιπόν και τα λέμε αύριο. Ματσωμένοι!

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα