Connect with us

Basket League

Ερνανγκόμεθ: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πάντα»

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (1/8) ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Τον Ισπανό διεθνή φόργουορντ υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περισσότεροι από 350 οπαδοί της ομάδας.

«Είμαι χαρούμενος, είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό το πρότζεκτ. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πάντα και θα πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε γι’ αυτό το σκοπό. Αλλά είμαι χαρούμενος. Βλέπω τους οπαδούς που περιμένουν, θα είναι διασκεδαστικό», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός.

Για τα πράσινα ρούχα του και τη μοίρα που τον έφερε στην Ελλάδα είπε: «Δεν ξέρω για τη μοίρα και την τύχη. ‘Έπαιξα εδώ πέρσι απέναντι στην Ελλάδα και ερωτεύτηκα την πόλη και τους φιλάθλους. Όταν παίζει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του είναι μία τρελή ατμόσφαιρα, ανυπομονώ να τη νιώσω, ανυπομονώ να παίξω γι’ αυτή την ομάδα».

Σχετικά με τον αδερφό του Γουίλι, τόνισε: «Ανυπομονώ για κάθε παιχνίδι. Το να παίξω απέναντι στον αδερφό μου είναι ξεχωριστό, είναι το καλύτερο. Το κάναμε στο ΝΒΑ, στην Εθνική παίζουμε μαζί. Αυτά τα ματς θα έχουν ενδιαφέρον. Διάλεξε το καλύτερο γι’ αυτόν, θα δούμε πως θα πάει».

Αναφορικά με το γεγονός ότι είναι ο πρώτος Ισπανός των «πράσινων» μετά τον Φεράν Μαρτίνεθ σχολίασε πως: «Αισθάνομαι χαρούμενος και υπερήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου. Υπάρχει μεγάλη χαρά που βρίσκομαι σε αυτό το το ιστορικό κλαμπ, μία από τις καλύτερες ομάδες την τελευταία 20ετία και ήρθα εδώ για να δουλέψω».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου είπε: «Δέχτηκα πολλά μηνύματα προτού υπογράψω για να έρθω εδώ. Όταν συμφώνησα μου είπαν συγχαρητήρια. Αισθάνομαι την αγάπη. Αλλά πρέπει να αρχίσουμε τη δουλειά και να κερδίζουμε ματς».

Τέλος, αναφορικά με τους νέους του συμπαίκτες σημείωσε πως: «Όλοι έχουν το δικό του όνομα. Πέρσι ο Λεσόρ ήταν “θηρίο”, ο Σλούκας είναι θρύλος, με τον Βιλντόζα έχω παίξει αρκετές φορές. Ανυπομονώ να παίξω με όλους».

Advertisement

Must See

More in Basket League