Connect with us

Europa Conference League

«Ερυθρόλευκη» πρόκριση με δύο νίκες

Ο Ολυμπιακός με την άφιξη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρουσιάζει μια αισθητή βελτίωση και αποδείχθηκε και στον χθεσινό αγώνα των πλέι οφ του UEFA Europa Conference League Φερενστβάρος που επικρατησε με 1-0 και σημερα το μεσημερι (23/2, 14:00) θα είναι στην κλήρωση της φάσης των «16».

Το συγκρότημα του Βάσκου τεχνικού έκανε το «3Χ3» με εκείνον στον πάγκο και με το γκολ του Ελ Κααμπί λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο 43ο λεπτό. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει στον πρώτο αγώνα με σκορ 2-0.

Οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν καλύτερα από τους αντιπάλους τους που δεν πίεσαν αρκετά, η πρώτη καλή φάση για τον Ολυμπιακό έγινε στο 30’ με τον κεφαλιά του Ελ Κααμπί, στο 38’ ο Φορτούνη μετά από πάσα του Όρτα έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι και στο επόμενο λεπτό από μεγάλο αμυντικό λάθος της Φερεντσβάρος ο Ποντένσε σπατάλησε ακόμη μια τεράστια ευκαιρία. Το γκολ ήρθε στο 43’ όταν ο Ελ Κααμπί με κεφάλια έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός κράτησε δυνάμεις και με την Φερενστβάρος να μην μπορεί να αντιδράσει ήρθε η πρόκριση για την φάση των «16».

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κλερμέν Τουρπέν (Γαλλία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βάργκα, Αμπού Φανί

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Ντέγιαν Στάνκοβιτς): Ντίμπους, Γουίνγκο (46΄ Μακρέτσκις), Σισέ, Μαέ, Τσίβιτς (67΄ Ραμίρες), Ζακάριασεν (67΄ Ρομντάνε), Αμπού Φανί, Μαϊγκά, Μαρκίνιος (86΄ Κατόνα), Μπ. Βάργκα, Κόντρο (46΄ Πέσιτς)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Τσικίνιο (90΄ Καρβάλιο), Έσε, Όρτα (74΄ Ιμπόρα), Ποντένσε, Φορτούνης (74΄ Μασούρας), Ελ Κααμπί (79΄ Γιόβετιτς)

 

Advertisement

Must See

More in Europa Conference League