Connect with us

Στοίχημα

Ευτυχώς υπάρχει η Σκωτία….

Καλημέρα φίλοι μου, δεν καταφέραμε να πάμε ταμείο εχθές με τις δύο επιλογές, από τα ματς των Εθνικών ομάδων και το απόλυτο είναι μονόδρομος σήμερα. Παρά ότι το πρόγραμμα έχει ματς πάλι των Εθνικών ομάδων, εμείς θα τα «σνομπάρουμε». Ευτυχώς που υπάρχει και η Σκωτία δηλαδή…..

21:30 Κλάιντ – Έρντριόνιανς

Από Λίγκ «ένα» θα είναι οι τρείς επιλογές μας σήμερα και το πρώτο ματς που θα ασχοληθούμε έχει φαβορί, αλλά οι αποδόσεις δεν ενθουσιάζουν και ιδιαίτερα. Με ρεκόρ 13-7-9 και τέρματα 65-43 η τέταρτη στην βαθμολογία, Ερντριόνιανς, πάει στον εκτός έδρας αγώνα με την Κλάιντ, μόνο για την νίκη. Μία νίκη που θα την ανεβάσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (προσωρινά) και στο μείον «πέντε» από την δεύτερη θέση.

Οι γηπεδούχοι τώρα, είναι δεύτεροι από το τέλος και στο συν «τρία» από την Πίτερχεντ και θα παλέψουν γ αυτήν την θέση. Εξάλλου, αν τερματίσει εκεί θα παίξει «μπαράζ» για την παραμονή της στην κατηγορία. Ο τελευταίος πάει «σούμπιτος». 3-6-20 με 28-58 το ρεκόρ της και απολύτως δίκαια, αφού διαθέτει το πιο «μικρό» ρόστερ στην κατηγορία.

Μιλάμε για ματς με ξεκάθαρο φαβορί λοιπόν (Ερντριόνιανς) και δίκαια. Όπως έγραψα παραπάνω όμως, οι αποδόσεις δεν είναι ικανοποιητικές για ποντάρισμα και θα στραφώ στα γκολ για κέρδος. Την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι και την δεύτερή χειρότερη άμυνα οι γηπεδούχοι. Σε τιμές άνω του 2,45 το over 1,5 ημιχρόνου και θα ρίξω εκεί τα λεφτά μου.

21:45 Έντινμπουργκ – Κουίν Οφ Σάουθ

Μένουμε στην ίδια κατηγορία, σε ακόμα ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Νίκη και μόνο θέλει η Έντινμπουργκ κόντρα στην Κούιν Οφ Σάουθ, αφού έχει στόχο την άνοδο μέσο «μπαράζ». Για να παίξει σε αυτά όμως, θα πρέπει να τερματίσει στην πρώτη «τετράδα».

Πέμπτη (ισόβαθμη με την Έρντριόνιανς) με ρεκόρ 14-4-11 και τέρματα 52-41, που με νίκη απόψε και συνδυασμό αποτελεσμάτων, ίσως βρεθεί και τρίτη. 11-6-12 με 43-46 και έβδομη η Σάουθ που θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία, ώστε να έχει πλεονέκτημα στα «μπαράζ» παραμονής και θα παίξει απόψε, ακόμα έναν «τελικό».

Λογικά υπάρχει φαβορί (Έντινμπουργκ), αλλά με την άμυνα των γηπεδούχων να «πελαγοδρομεί» σχεδόν σε κάθε ματς, δεν της έχω εμπιστοσύνη. Πάμε απλά στο over 2,5 που είναι πιο εφικτό σημείο, από κάθε άλλο και υπάρχει σε τιμές άνω του 1,70.

21:45 Φόλκερκ – Κέλτι Χαρτς

Τρίτη και τελευταία επιλογή είναι από παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. 16-6-6, τέρματα 56-30 και δεύτερη στην βαθμολογία η Φόλκερ, υποδέχεται την Κέλτι Χαρτς που με ρεκόρ 9-6-14 και τέρματα 34-46, είναι όγδοη στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι που μαζί με τις Ντενφέρμλιν, Έρντριόνιανς  και Αλόα έχουν τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία , αναμένεται να πάρουν το «τρίποντο» απόψε. Το θέμα είναι με ποιον τρόπο.

Υπάρχουν παιχνίδια που τα «καθάρισε» από το ημίχρονο κιόλας και άλλα, που έπαιξε με την «φωτιά». Τα πήρε όμως. Δεν βάζει «δύσκολα» στις ομάδες της «τετράδας» ως στιγμής η Κέλτι Χάρτς και δύσκολα θα το κάνει και απόψε. Εφικτός ο άσσος από ημίχρονο και για να μεγαλώσει η απόδοση θα βάλω μαζί το over 2,5. Σε τιμές άνω του 3,30 προφέρεται ακόμα και για ΜΟΝΟ ποντάρισμα.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα