Connect with us

Ποδόσφαιρο

Εχθές μας την «έκαναν» τα φαβορί. Σήμερα θα μας πληρωσουν!

Καλησπέρα κόσμε. Δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω το πως δεν κάναμε το απόλυτο εχθές. Εκεί που θα περνάγαμε δύο επιλογές, τουλάχιστον από τις τρείς, στο τέλος πέρασε μόνο μία. Όσοι είδατε τα παιχνίδια και είχατε ποντάρει σε αυτά, θα είδατε και το πόσο άτυχοι ήμασταν. Στον αγώνα του Βελγίου ειδικά. Τέλος με τα χθεσινά και πάμε στο σήμερα, όπου ο δρόμος είναι ένας και δεν έχει γυρισμό. Το ταμείο!

Νορβηγία– Κύπρος

Αρχή θα κάνουμε με τον αγώνα της Κύπρου στην Νορβηγία. Το συγκρότημα του Κετσπάγια και ύστερα από την εντός έδρας ήττα (1-2) από την Γεωργία πριν λίγες μέρες, έμεινε χωρίς βαθμό και τελευταίο στον όμιλο. Κάτι που κάνει από αρκετά νωρίς, τον στόχο για μια καλή πορεία στον όμιλο, πολύ δύσκολο.

Δύσκολο είναι και το «έργο» που έχει απόψε κόντρα στην παρειά του Νορβηγού Σταύρου Λαμπριάκου (Χάαλαντ), όπου σκόραρε στο ματς με την Σκωτία πριν λίγα βράδια, αλλά αυτό δεν βοήθησε την ομάδα του, αφού έφαγε δυο γκολ στα «χασομέρια» και έχασε (1-2). Έτσι, απόψε είναι τελικός το παιχνίδι απέναντι στην Κύπρο, αφού αν δεν πάρει την νίκη η Νορβηγία θα πει «αντίο» από νωρίς στα τελικά το απερχόμενου EURO.

Στα του σημείου μας τώρα και χωρίς πολλά-πολλά. Οι Νορβηγοί είναι ξεκάθαρο φαβορί, όχι επειδή είναι καμία υπέρ-ομάδα, απλά επειδή η Κύπρος δεν δείχνει ικανή να της βάλει δύσκολα. Μιλάμε πάντα βάσει εικόνας παιχνίδι με παιχνίδι για την κάθε ομάδα.

Έτσι, θα πάμε σε ποντάρισμα στην γηπεδούχο, αφού θα μπει με «γκάζια» στον αγωνιστικό χώρο και για να πάρει την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Εφικτός λοιπόν ο «άσσος» με over 1,5 και από ημίχρονο μάλιστα.

Σκωτία – Γεωργία

Μένουμε στον όμιλο Νορβηγίας και Κύπρου και θα ασχοληθούμε με το άλλο παιχνίδι που υπάρχει απόψε και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκαθαρίσει τις πρώτη «δυάδα». Το τεράστιο «διπλό» που πήρε πριν λίγα βράδια η Σκωτία μέσα στην Νορβηγία, την έχει κατατάξει πρώτη στον όμιλο και μάλιστα, έχοντας κάνει το απόλυτο.

Τρία στα τρία για την ομάδα του Κλαρκ, όπου με νίκη απόψε, «κλειδώνει» κατά μεγάλο ποσοστό τουλάχιστον την δεύτερη θέση και θα δώσει μάχη με την Ισπανία για να κρατηθεί πρώτη!

Η Γεωργία από την μεριά της και ύστερα από το «διπλό» στην Κύπρο, βρέθηκε δεύτερη με τέσσερις βαθμούς και αν απόψε πάρει βαθμό ή βαθμούς από την αντίπαλο της, θα βάλει «φωτιά» στον όμιλο.

Η Σκωτία όμως, δεν αστειεύεται και ειδικά στην έδρα της, όπου «τρέχει» απίστευτο σερί. Δίκαια είναι το φαβορί απόψε λοιπόν και θα την εμπιστευτούμε. Εφικτός ο «άσσος» με over 1,5 και σε καλή απόδοση για ποντάρισμα.

Μολδαβία – Πολωνία

Τελευταία επιλογή μας για σήμερα είναι από το εκτός έδρας παιχνίδι της Πολωνίας, στην Μολδαβία. Οι γηπεδούχοι σε τρία παιχνίδια έχουν πάρει δύο βαθμούς και είναι στο μείον «ένα» από την αποψινή τους αντίπαλο. Στην Αλβανία στον τελευταίο τους χρονικά αγώνα, πάντως, έχασαν (0-2) σχετικά εύκολα, αφού δεν έδειξαν και κάτι αξιόμαχο.

Η ομάδα το Σάντος τώρα, πριν λίγες μέρες κέρδισε σε φιλικό αγώνα την Γερμανία με 1-0, έδειξε τα «δόντια» της και το πόσο πολύ θέλει να φτάσει στα τελικά του 2024. Μία νίκη και μία ήττα στον όμιλο έχουν οι Πολωνοί και βρίσκονται στο μείον «τέσσερα» από την πρώτη Τσεχία. Έτσι, το «διπλό» είναι το μοναδικό ζητούμενο απόψε για την ομάδα του Σάντος.

Στα του σημείου μας τώρα. Και εδώ έχουμε να κάνουμε με αγώνα , όπου υπάρχει φαβορί και αυτό είναι οι φιλοξενούμενοι, που μόνο αν δεν είναι «σοβαροί» δεν θα πάρουν αυτό που θέλουν. Τα σημεία βέβαια και σχεδόν σε όλα είναι χαμηλά και θα πάμε σε ποντάρισμα στην Πολωνία με γκολ μαζί. Η νίκη τους με over 2,5 πληρώνει αρκετά καλά και αξίζει.

Συνοπτικά προτείνω

21:45 :Νορβηγία– Κύπρος : 1 ημ / 1 τελ / over 1,5 (1,80-1,95)

21:45 :Σκωτία – Γεωργία : 1 / over 1,5 (1,75-1,85)

21:45 :Μολδαβία – Πολωνία : 2 / over 2,5 (2,00-2,10)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο