Connect with us

Στοίχημα

Εχθές μοιράσαμε χρήμα και σήμερα το ίδιο!

Φίλοι μου καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε. Όπως σας έγραψα από εχθές το πρωί θα κάναμε το τρία στα τρία πολύ εύκολα. Έτσι και έγινε και «διώξαμε» τον Οκτώβριο με κέρδη. Πολύ εύκολα πέρασε το αμφίσκορο στο παιχνίδι του ΠΑΣ με την Τρίπολη (2-1), όπως και το σημείο στον αγώνα της Μπασάκσεχιρ, όπου κέρδισε 3-1. Και η Ρόμα όμως, έκανε το αυτονόητο. Κέρδισε 3-1 την Βερόνα και μας πλήρωσε. Πάμε στα σημερινά τώρα, όπου υπάρχει η τελευταία «στροφή» για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει και η «Τσάμπιονσιπ» όμως, που «καθηλώνει» κόσμο και κοσμάκη!

21:45  Κόβεντρι – Μπλάκμπερν Ρόβερς

Δεν θα κάνουμε αρχή με Τσάμπιονς Λιγκ, όπως αναφέραμε πιο πάνω, καθώς έχουμε και μία επιλογή από την «Τσάμπιονσιπ». Μπορεί όλος ο κόσμος να έχει τα «μάτια» του στραμμένα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, στην Αγγλία όμως δεν ισχύει αυτό. Ειδικά στις μικρές κατηγορίες.

Σημαντική αναμέτρηση είναι αυτή της Κόβεντρι με την Μπλάκμπερν, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν να πάνε στην διακοπή (έρχεται το Μουντιάλ), όσο το δυνατόν πιο κοντά στους στόχους που έχουν. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν μία τρομερή χρονιά και είναι με ένα σερί από τέσσερις νίκες, βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο μείον δύο από την κορυφή.

Έτσι, όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος, θέλουν μόνο την νίκη απόψε. Νίκη θέλει και η Κόβεντρι που είναι βίος αντίθετος με την Μπλάμπερν.  Τραγική χρονιά  ως τώρα και οι βαθμοί που την χωρίζουν από τον «πάτο», είναι μόλις τρεις. Έτσι, φαβορί (στα χαρτιά μόνο για εμάς) δίνονται οι φιλοξενούμενοι.

Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα όμως, όπου όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν τους πάντες και παντού. Η ανάγκη που έχουν αμφότερες  για το «τρίποντο» όμως, θα ανοίξει μοιραία το παιχνίδι και θα έχει γκολ. Έτσι, ένα ποντάρισμα σε νίκη μία εκ των δυο ομάδων με over 2,5 είναι εφικτό και σε καλή απόδοση.

22:00 Μαρσέιγ – Τότεναμ

Πάμε Τσάμπιονς Λιγκ τώρα και σε έναν όμιλο που δεν έχει κριθεί καμία θέση. Σπόρτινγκ, Αϊντραχτ, Μαρσέιγ και Τότεναμ λύνουν απόψε τις διαφορές τους και μία από τις τέσσερις, μετά το πέρας των αποψινών παιχνιδιών λέει «αντίο» στην Ευρώπη. Για τον όμιλο υπάρχουν πολλά «σενάρια», με ένα όμως, να είναι ξεκάθαρο.

Αν η Σπόρτινγκ δεν ηττηθεί από την Άϊντραχτ, περνάει στους «δεκαέξι», ότι και να γίνει στο ματς της Μαρσέιγ με την Τότεναμ. Μια Τότεναμ που είναι καλύτερη ομάδα από τους Γάλλους σαφέστατα και από όποια πλευρά και να το δει κάποιος. Στην Αγγλία μπορεί να κέρδισε δύσκολα 2-0, αλλά το έκανε δίκαια.

Οι Γάλλοι έκαναν «στροφή» στον όμιλο και πήραν τα «πάνω» τους, ύστερα από τις δύο «κολλητές» νίκες επί της Σπόρτινγκ και απόψε με «τρίποντο» περνάνε στα νοκ-άουτ. Με ισοπαλία τώρα, βγαίνουν μέχρι και τελευταίοι. Το αποτέλεσμα αυτό (ισοπαλία) δίνει την πρόκριση στην Τότεναμ όμως.

Σίγουρα θα δούμε ανοικτό ματς, από ένα σημείο και μετά και θα πάω στο φαβορί με κάλυψη. 2Χ με over 2,5, καθώς η Μαρσέιγ έχει την ανάγκη για νίκη και μοιραία θα ανοιχτεί. Αυτό βέβαια, βολεύει την Τότεναμ που μπροστά είναι επικίνδυνη και στην μέρα της, «δαγκώνει»!

22:00 Σπόρτινγκ Λισαβώνας – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Και κλείνουμε τις επιλογές με το άλλο παιχνίδι του ομίλου. Σπόρτινγκ και Αϊντραχτ θα ζήσουν την απόλυτη «κόλαση», αφού δεν θα ξέρουν τι αποτέλεσμα τους «κάνει», πέραν της ισοπαλίας που δίνει την πρόκριση στην Σπόρτινγκ. Στο πρώτο ματς της Γερμανίας πάντως, οι Πορτογάλοι έστησαν «πάρτι», με το τελικό 3-0 να είναι απολύτως δίκαιο. Βέβαια, ήταν το πρώτο ματς στον όμιλο και με μία Άϊντραχτ να «ψάχνεται» αγωνιστικά. Τώρα θα είναι αλλιώς πάντως, καθώς οι Γερμανοί είναι σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση. Αυτό δείχνουν και επτά νίκες στα τελευταία έντεκα παιχνίδια τους, σε όλες τις διοργανώσεις. Λοιπόν, γκολ – γκολ, over 2,5 και τα λέμε άυριο!

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα