Connect with us

Στοίχημα

Εχτές πήγε δοκάρι και έξω. Σήμερα θα πάει κατευθείαν στο «πλεκτό» η μπάλα!

Κατώτερη των περιστάσεων φάνηκε εχθές το βράδυ κόντρα στην Έμπολι η Μίλαν και μας στέρησε ένα τρομερό ταμείο που με το «διπλό» της Πόρτο στο ντέρμπι και τη  νίκη της Λάνς με κάτω από τέσσερα τέρματα μας έδινε απόδοση κοντά στο 17,00! Νίκη της Μίλαν από ημίχρονο θέλαμε, 0-0 ήρθε. Τα άλλα δύο ματς, όπως έγραψα και πιο πάνω, πέρασαν εύκολα. 2-1 κέρδισε η Πόρτο την Μπενφίκα στο ντέρμπι και με το ίδιο σκορ η Λάνς το Στρασβούργο. Με τρία παιχνίδια θα πάμε και σήμερα, από διαφορετικά πρωταθλήματα, αλλά με σημεία που έχουν και πάλι δυνατές αποδόσεις.

15:00 Οσασούνα – Έλτσε

Πρώτη επιλογή από Ισπανία και ένα ματς κρίσιμο, όπως σχεδόν όλα. Στον «αέρα» είναι οι πάντες στην Οσασούνα από την Πέμπτη το βραδύ. Το 1-1 (έχασε 1-0 στην κανονική διάρκεια και ήρθε 1-1 στην παράταση) με την Μπιλμπάο  έδωσε στον σύλλογο την πρόκριση στον τελικό του κύπελλού, ύστερα από δεκαεννέα χρόνια και την ευκαιρία για έναν τίτλο.

Η Ρεάλ όμως που θα είναι ο αντίπαλος, μπορεί να περιμένει, καθώς υπάρχει το πρωτάθλημα και η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. 9-8-10 με 22-27 το ρεκόρ της, στην δέκατη θέση και συν «οκτώ» από την παραμονή, μία νίκη επί της Έλτσε σήμερα θα κάνει την παραμονή σχεδόν βέβαιη.

Η Έλτσε τώρα και με το ρεκόρ της να είναι στο 2-7-18 με 19-55 τέρματα, είναι στον «πάτο» της βαθμολογίας και με απόσταση δεκατεσσάρων βαθμών από την προτελευταία Αλμερία.

Έτσι, ο υποβιβασμός είναι σχεδόν βέβαιος. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι τόσο κακή ομάδα. Το αντίθετο. Έχασε πολλά  ματς στην λεπτομέρεια και από θέμα ατυχίας, ενώ όλη την χρονιά της λείπουν συνεχώς παίκτες από τραυματισμούς. Στα του σημείου μας τώρα.

Κάτι η κούραση από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης, κάτι τα «πανηγύρια» που ακόμα δεν έχουν κοπάσει, δεν «κολλάνε» στις αποδόσεις στον «άσσο». Για Ισπανικό πρωτάθλημα μιλάμε, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούνε. Είπαμε, η Έλτσε μπορεί να είναι «ουραγός», αλλά δεν είναι κακή ομάδα. Σε τιμές άνω του 7,00 το «διπλό» με over 1,5 και αξίζει πραγματικά το ρίσκο.

16:30  Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου

Δεν την  «πήγε» η προηγούμενη εβδομάδα την Ντόρτμουντ. Η ομάδα της «Βεστφαλίας» είδε σε διάστημα τριών ημέρων ένα στόχο (αποκλειστικέ από την Λειψία στο Κύπελλο την Τετάρτη) να χάνεται και τον άλλον (πρωτάθλημα), να είναι σε άμεσο κίνδυνο.

Η ήττα 2-4 από την Μπάγερν την αγωνιστική που πέρασε, την «έριξε» στην δεύτερη θέση, στο μείον «δύο» από την κορυφή και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δύσκολο είναι και το σημερινό εντός έδρας ματς με την πάντα επικίνδυνη Ουνιόν, αφού είναι μόλις δύο βαθμούς από «κάτω» και τέσσερις από την κορυφή!

Ξεκάθαρα ντέρμπι τίτλου λοιπόν. 17-2-7 με 57-35 για την Ντόρτμουντ που στην έδρα της «τρέχει» 10-1-1 με 36-12 και 15-6-6 με 41-28 για την Ουνιόν. Μια Ουνιόν που εκτός έδρας πάντως και πάρα το ότι έχει μία πολύ καλή ομάδα, υπάρχουν παιχνίδια που «χάνεται» και χάνει τα ματς με «κάτω» τα χέρια.

Δύσκολα θα κάνει τρίτο άσχημο ματς η Ντόρτμουντ πάντως και ειδικά στην έδρα της, όπου «παίζει» μπάλα και ο κόσμος της εκεί. Δικαίως είναι και το φαβορί στην αναμέτρηση, όπου με την Ουνιόν έχει το «πάνω» χέρι παραδοσιακά (6-1-3). Σε τιμές άνω του 2,00 η νίκης της με over 1,5 και θα ποντάρουμε σε αυτήν.

20:30 Κασίμπασα – Τράμπζονσπορ

Τροπή και τελευταία επιλογή για σήμερα είναι από Τουρκία και από ένα παιχνίδι, όπου δεν σκοπεύω να κάνω ανάλυση. Για την Τράμπζονσπορ ότι και να γράψουμε πλέον, θα είναι λίγο. Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Στην ήττα (3-4) εντός έδρας από την Καϊσέρισπορ, ήταν για «κλάματα». Το ίδιο και στο κύπελλο με την Ανκαραγκουτσού, όπου έχασε 1-3 και είπε «αντίο» σε ακόμα ένα στόχο της.

Στο 13-5-8 με 45-36 το ρεκόρ της, πέμπτη και στο μείον «οκτώ» από το Ευρωπαϊκό «εισιτήριο». 8-5-13 με 34-44 για την Κασίμπασα που είναι στο συν «πέντε» από τις επικίνδυνες θέσεις και όλα δείχνουν, πως θα πάει μέχρι το τέλος η παραμονή.

Στο 1-1 με την Ουμρανίγερσπορ πάντως, δεν ήταν κακή. Άτυχη ήταν. Πάμε στο σημείο μας τώρα. Και οι δύο ομάδες δέχονται εύκολα γκολ. Ειδικά οι φιλοξενούμενοι το τελευταία διάστημα. Δεν αξίζει τίποτα άλλο, εκτός από το over 2,5 (1,75 και άνω), με την εικόνα που έχουν και αμφότερεες και σε αυτό θα πάμε.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα