Connect with us

Αγγλία

Η έλλειψη παικτών ανάγκασε το “αφεντικό” της Haverhill Borough, Ντάριλ Τέιτ, να αναβάλει τον προγραμματισμένο αγώνα της με την AFC Sudbury

Η Haverhill Borough, από το Suffolk της East Anglia, που αγωνίζεται στην Eastern Counties League Division One South, μπορεί να τιμωρηθει μετά την καθυστερημένη κλήση για αναβολή της προγραμματισμένης χθεσινής (09/08) αναμέτρησεις για την Thurlow Nunn League First Division North με την AFC Sudbury Reserves.

Ο προπονητής της ομάδας, Ντάριλ Τέιτ, που ανέλαβε πρόσφατα τον πόστο του προπονητή μετά και την έκτακτη αποχώρηση του Mark Pleasants, έπρεπε να τρέξει έναν μαραθώνιο για να ετοιμάσει την ομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Darryl Tate. Πηγή: Haverhill Borough

Ενώ, φαινόταν ότι είχε καταφέρει να έχει ένα ρόστερ από 17 παίχτες, 1 από τους ποδοσφαιριστές του τραυματίστηκε σοβαρά και 1 θα φύγει για το Πανεπιστήμιο.

Ο Σύλλογος ενημέρωσε την AFC Sudbury και το πρωτάθλημα νωρίτερα χθες 09/08 για την αναβολή, η οποία υπό κανονικές συνθήκες επιφέρει πρόστιμο 500£, αλλά δεν θα αφερεθούν βαθμοί και ούτε θα υπάρχει κάποιος μηδενισμός.

Ωστόσο, ο Τέιτ, πιστεύει ότι αυτή ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και το Σάββατο 13/08 θα αγωνιστούν κανονικά.

«Εντάχθηκα στον Σύλλογο μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει η σεζόν, όπου ουσιαστικά δεν υπάρχει ένα πλήρες ρόστερ σε αυτην», ανέφερε καιψσυνέχισε.

«Αν κοιτάξετε στην σελίδα της ομάδας, υπάρχουν 19 παίκτες, αλλά δυστυχώς επτά από αυτούς είτε είναι τραυματισμένοι, είτε βρίσκονται σε διακοπές.

Το ρόστερ της ομάδας. Πηγή: Haverhill Borough

Advertisement

Must See

More in Αγγλία