Connect with us

Super League

Η ΑΕΚ Πρωταθλήτρια για 13η φορά στην ιστορία της!

Σε έναν αγώνα φιέστα οι γηπεδούχοι επικράτησαν του ΝΠΣ Βόλου με 4-0, καθώς ο Δικέφαλος μόνο με χαρακίρι θα έχανε το φετινό πρωτάθλημα, ενώ μέσα και έξω από την OPAP Arena είχε στηθεί ένα μεγάλο πάρτι από το πρωί.

Στα πρώτα 10 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ είχε το κεφάλι με τον Βόλο να έχει αμυντικά καθήκοντα και να μην θέλει να χάλασε την φιέστα των γηπεδούχων. Στο 15’ ο Γκατσίνοβιτς έκανε το 1-0, αλλά, το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης, στον Στίβεν Τσούμπερ. Στο επόμενο λεπτό, όμως ο Τσούμπερ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 31’ με τον Αρουνά Σι, όμως δυο λεπτά αργότερα, ο Γκατσίνοβιτς έκανε το 2-0. Στο 40’ ο Γκαρσία προσπάθησε να κάνει το 3-0, όμως η προσπάθεια του δεν βρήκε στόχο. Το ίδιο προσπάθησε ο Γκατσίνοβιτς στο 44’, αλλά, το 2-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι δυο ομάδες μέχρι το 55’ έκαναν αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε, στο 59’ ο Πινέδα που είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Γκατσίνοβιτς 7 λεπτά νωρίτερα, έκανε το 3-0. Στο 85’ ο Σιμάνσκι έγραψε το 4-0 για την ΑΕΚ και όλοι πλέον περίμεναν το σφύριγμα της λήξης για να ξεκινήσει η μεγάλη φιέστα των φετινών πρωταθλητών.

AEΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (67′ Σιντιμπέ), Βίντα, Μουκουντί (67′ Τζαβέλλας), Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ (52′ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς (52′ Πινέδα), Τσούμπερ (52′ Φερνάντες), Γκαρσία
ΝΠΣ Βόλος: Αυγερινός, Ταχάτος, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα (46′ Καρτάλης), Τσοκάνης, Μεταξάς (80′ Τσελεμπάκης), Κάτσε (63′ Οικονομόπουλος), Αρούνα Σι, Άλχο, Γάγκι (75′ Τριανταφύλλου).

Advertisement

Must See

More in Super League