Connect with us

Σπορ

Η Αζαρένκα, ο γιος της και η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Βικτόρια Αζαρένκα προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Australian Open, επικρατώντας 6-4, 7-6 της Αμερικανίδας, Σοφία Κένιν και εμφανίσθηκε στην συνέντευξη Τύπου, φορώντας μία φανέλα της… Παρί Σεν Ζερμέν, προκαλώντας την έκπληξη των δημοσιογράφων στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ωστόσο, η Λευκορωσίδα τενίστρια, έσπευσε να εξηγήσει την επιλογή της: «Ολοι μου κάνουν αυτήν την ερώτηση. Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι υποστηρίζω την γαλλική ομάδα από το 2012, όταν υπέγραψε ο Ντέϊβιντ Μπέκαμ. Είμαι θαυμάστρια τους, εδώ και πολύ καιρό και έχω παρακολουθήσει πολλούς αγώνες».

Βέβαια, η Αζαρένκα έχει κι έναν επιπλέον λόγο για να υποστηρίζει τους πρωταθλητές Γαλλίας, καθώς ο γιος της, είναι λάτρης του ποδοσφαίρου: «Ο γιος μου, ο Λέο, ενδιαφέρεται πολύ για το ποδόσφαιρο τώρα. Μιλάμε συχνά για το ποδόσφαιρο. Αναπόφευκτα, ο μικρός Λέο θέλει να παίξει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι το όνειρό του και είναι πολύ καλό. Είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του. Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει, ουρλιάζω στους αγώνες, αλλά είμαι πολύ θετική. Είμαι πραγματικά πολύ υπερήφανη γιατί είναι ένα εντελώς διαφορετικό συναίσθημα για εμένα να υποστηρίζω τον γιο μου. Δεν ντρέπομαι να ουρλιάξω για αυτόν, καθόλου. Τον στηρίζω πολύ, θέλω να τα καταφέρει. Θέλω να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και είναι εμπειρία να πηγαίνω στους αγώνες του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement

Must See

More in Σπορ