Connect with us

Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Αργεντινή πήρε την πρόκριση μετά από ένα ματς θρίλερ!

Η Αργεντινή σε έναν αγώνα για γερά νεύρα πήρε την πρόκριση μετά από έναν αγώνα θρίλερ, τα είχε όλα, τέσσερα γκολ, πολλά νεύρα και τα πέναλτι που καθόρισαν τον αγώνα.

Η Αργεντινή μπήκε ποιο δυνατά στον αγώνα, το έδειξε από την αρχή, προσπάθησε να πάρει κεφάλι στο σκορ γνωρίζοντας τι έγινε στον απογευματινό αγώνα και στην Βραζιλία. Ο Μέσι και η παρέα του το πάλεψε για ένα γρήγορο γκολ με την Ολλανδία να προσπαθεί να ισορροπήσει τον παιχνίδι με αντεπιθέσεις και φαρμακερές τελικές προσπάθειες.

Ο Μολίνα στο 35’ έκανε το 1-0 για την Αργεντινή μετά από ασίστ που πήρε από τον Μέσι. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 2ο μέρος, η Ολλανδία ξεκίνησε με δυο αλλαγές, ο Λουίς φαν Χάαλ ήθελε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα και έβαλε μέσα τους Κόπμαϊνερς και Μπέρχαουζ, όμως οι Αργεντινοί ήταν πιο επικίνδυνοι παρότι την κατοχή την είχαν οι Ολλανδοί, οι επιθετικότητα αυτή μεταμορφώθηκε σε γκολ όταν ο Ντούμφρις ανέτρεψε στον Ακούνια στο 73’ ο Μέσι το μετέτρεψε σε γκολ.

Και εκεί που κάποιος θα πίστευε ότι οι Αργεντίνοι θα πέρναγαν στον ημιτελικό, ο φαν Χάαλ έβαλε στον αγώνα τον Βέχορστ στο 79’ και άλλαξε το παιχνίδι, στο 83΄έκανε το 1-2 με κεφάλια και ισοφάρισε στο 101 μετά από εξαίρετη κομπινα σε εκτέλεση φάουλ!

Η παράταση ήταν ένα σώου από χαμένες ευκαιρίες τις Αργεντινός και ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Η σειρά των πέναλτι:

Φαντ Ντάικ (απόκρουση Μαρτίνες)

Μέσι      0-1

Μπερχάους  (απόκρουση Μαρτίνες)

Παρέδες   0-2

Κοπμάινερς      1-2

Μοντίλ    1-3

Βέγκχορστ       2-3

Φερνάντες Αουτ

Λουκ ντε Γιονγκ 3-3

Λαουτάρο  3-4

Πατήστε εδώ για να δείτε τα highlights του αγώνα.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Λουίς Φαν Χάαλ): Νόπερτ, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Ακε, Ντεπάι (78΄ Βέγκχορστ), Ντε Ρουν (46΄ Κοπμάϊνερς), Μπλιντ (64΄ Λουκ Ντε Γιονγκ), Ντε Γιονγκ, Ντάμφρις, Μπερχβάιν (46΄ Μπερχάους), Χάκπο (113΄ Λανγκ)

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Λιονέλ Σκαλόνι): Εμιλιάνο Μαρτίνες, Ρομέρο (78΄ Πετσέλα), Οταμέντι, Λισάντρο Μαρτίνες (112΄ Ντι Μαρία), Ντε Πολ (66΄ Παρέδες), Ακούνια (78΄ Ταλιαφίκο), Μακ Άλιστερ, Φερνάντες, Μολίνα (106΄ Μοντίλ), Άλβαρες (82΄ Λαουτάρο Μαρτίνες), Μέσι

Advertisement

Must See

More in Παγκόσμιο Κύπελλο