Connect with us

Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Αργεντινή στον τελικό αφού πρώτα χόρεψε τανγκό του Κροάτες! 

Η Αργεντινή παίζοντας κατα διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κέρδισε την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της από το ζευγάρι Γαλλία-Μαρόκο για τον τελικό της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου.

Τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, ήταν ένα αναγνωριστικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, μέχρι το πρώτο μισάωρο είχαμε δει ελάχιστες φάσεις στις εστίες των τερματοφυλάκων, όλα άλλαξαν όταν η Αργεντινή κέρδισε το πέναλτι στο 32ο λεπτό, ο Λιβάκοβιτς γκρέμισε τον Άλβαρες και ο Μέσι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 39’ ο Άλβαρες έκανε το 2-0, όταν κέρδισε την κόντρα από δυο παίχτες της Κροατίας και νίκησε τον Λιβάκοβιτς. Το 2-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 2ο μέρος, η Κροατία ξεκίνησε με δυο αλλαγές, ο Βλάσιτς μπήκε στην θέση του Πάσαλιτς και ο Όρσιτς στην θέση του Σόσα, όμως η Αργεντινή ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με το σουτ στην εστία του Παρέδες, στο 50’ η Κροατία έκανε ακόμη μια αλλαγή με τον Πέτκοβιτς να παίρνει την θέση του Μπρόζοβιτς, όμως η Αργεντινή ήταν που απειλούσε ξανά, στο 58’ με τον Μέσι με σουτ στην εστία, στο 69’ η Αργεντινή έκανε το 3-0 με τον Άλβαρες να πετυχαίνει το 2ο γκολ του σήμερα. Το 3-0 μεγάλωσε την απόσταση των δυο ομάδων και με τις αλλαγές των προπονητών έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, στο 73’ ο Πέρισιτς είχε ένα καλό σουτ στην εστία, όπως και στο 76’ ξανά ο ίδιος, στο 83’ ο Μακ Άλιστερ απείλησε, αλλά, δεν κατάφερε να βρει στόχο, το τελικό 3-0 ήταν και το σκορ του αγώνα.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα highlights του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Λιονέλ Σκαλόνι): Eμιλιάνο Μαρτίνες, Μολίνα (86’ Φόιτ), Ρομέρο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ντε Πολ (74’ Παλάσιος), Φερνάντες, Παρέδες (62’ Λισάντρο Μαρτίνες), ΜακΆλιστερ (86’ Κορέα), Μέσι, Άλβαρες (74’ Ντιμπάλα).

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Σόσα (46’ Όρσιτς), Μπρόζοβιτς (50’ Πέτκοβιτς), Κόβατσιτς, Μόντριτς (81’ Μάγιερ), Πάσαλιτς (46’ Βλάσιτς), Κράμαριτς (72’ Λιβάγια), Πέρισιτς.

Advertisement

Must See

More in Παγκόσμιο Κύπελλο