Connect with us

Premier League

Η Γουέστ Χαμ επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μόγιες στο τέλος της σεζόν

Η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε ότι ο προπονητής Ντέιβιντ Μόγιες θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν, αφού ο αγγλικός και ισπανικός Τύπος ανέφεραν τη Δευτέρα ότι ο πρώην προπονητής της Ισπανίας και της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζουλέν Λοπετέγκι, θα είναι ο αντικαταστάτης του. .

«Κάνοντας αυτήν την ανακοίνωση, ο Ντέιβιντ Μόγιες μπορεί να πάρει το χειροκρότημα που του αξίζει από τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ και να του δείξουμε όλοι την εκτίμησή μας στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν με τη Λούτον Τάουν το Σάββατο», ανέφερε η ο πρόεδρος του συλλόγου Ντέιβιντ Σάλιβαν, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο Μόγιες ήταν “υπεύθυνος για μια περίοδο μεγάλης προόδου και επιτυχίας” στο κλαμπ του ανατολικού Λονδίνου.

«Ο Ντέιβιντ ήταν απόλυτος επαγγελματίας και θα φύγει με τον μεγαλύτερο σεβασμό και τις ευχές μας – του αξίζει να τον τιμήσουμε για την υπηρεσία που προσέφερε στη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον», συμπλήρωσε ο Σάλιβαν.

Ο Μόγιες είχε ένα σύντομο πέρασμα στη Γουέστ Χαμ αφού αντικατέστησε τον Σλάβεν Μπίλιτς το 2017 και παρόλο που έφυγε το επόμενο καλοκαίρι, επέστρεψε το 2019 μετά την απόλυση του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Παρά τις ερωτήσεις σχετικά με το πιο αμυντικό του στυλ παιχνιδιού, ο Μόγιες βοήθησε τη Γουέστ Χαμ να προκριθεί στην Ευρώπη τη σεζόν 2020-2021 αφού τερμάτισε στην 6η θέση και τον επόμενο χρόνο στην 7η.

Η Γουέστ Χαμ κέρδισε τον τίτλο της Conference League με αντίπλαο την Φιορεντίνα και αυτή τη σεζόν έφτασε στα προημιτελικά του Europa League, πριν χάσει από την Μπάγερν Λεβερκούζεν, η οποία είναι αήττητη αυτή τη σεζόν. 

Advertisement

Must See

More in Premier League