Connect with us

Europa Conference League

Η Γουέστ Χαμ κατέκτησε το Europa Conference League

Νίκησε τη Φιορεντίνα με 2-1 και επέστρεψε στους ευρωπαϊκούς τίτλους μετά από 58 χρόνια!

Ύστερα από ένα δυνατό πρώτο ημίχρονο με πολύ “ξύλο” σε κάθε διεκδίκηση, μάχες σώμα με σώμα, πολλά νεύρα και αντικείμενα στο κεφάλι που δέχθηκε ο Μπιράγκι όταν πήγε να εκτελέσει κόρνερ, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ, μετά και την σωστή ακύρωση του γκολ Γιόβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του ματς άνοιξε και οι δύο ομάδες έψαχναν εντονότερα το γκολ. Ο Μπιράγκι έγινε και πάλι πρωταγωνιστής, αρνητικός για την ομάδα του αυτή τη φορά, καθώς έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Μπενραχμά άνοιξε το σκορ ευστοχώντας στο πέναλτι, στο 62ο λεπτό. Οι Ιταλοί απάντησαν πέντε λεπτά αργότερα με ωραίο διαγώνιο σουτ του Μποναβεντούρα. Τα “σφυριά” όμως είπαν την τελευταία λέξη στο 90′. Ο Πακέτα έβγαλε με φοβερή κάθετη τον Μπόουεν απέναντι στον Τερατσιάνο και αυτός με τεράστια ψυχραιμία έδωσε το τρόπαιο στους Λονδρέζους.

Φιορεντίνα: Τερατσιάνο, Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Ρανιέρι (84’ Ιγκόρ), Μπιράγκι, Μαντραγκόρα (94’ Μπαράκ), Άμραμπατ, Μποναβεντούρα, Γκονζάλες, Κουαμέ (62’ Σαπονάρα), Γιόβιτς (46’ Καμπράλ).

Γουέστ Χαμ: Αρεολά, Τσούφαλ, Ζουμά (61’ Κέρερ), Αγέρντ, Έμερσον, Σούτσεκ, Ράις, Πακετά, Μπόουεν, Μπενραχμά (76’ Φορνάλς), Αντόνιο (94’ Ογκμπόνα).

Advertisement

Must See

More in Europa Conference League