Connect with us

Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Κροατία νικήτρια στον μικρό τελικό!

Η Κροατία ήταν η νικήτρια του μικρού τελικού με το Μαρόκου, επικράτησε 2-1 και κέρδισε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε έναν αγώνα χωρίς άγχος, οι δυο ομάδες μας χάρισαν ένα όμορφο αγώνα, μόλις στο στο 7΄ο Γκβάρντιολ έκανε το 1-0 για τους Κροάτες με κεφαλιά-ψαράκι, δυο λεπτά αργότερα, οι Μαροκινοί ισοφάρισαν με τον Ντάρι και στο 42’ ο Όρσιτς με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, οι ομάδες δεν είχαν το ίδιο ρυθμό και αυτό δεν βοήθησε με τις αλλαγές και από τους δυο πάγκους, στο 75’ ο Εν Νεσίσρι νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Λιβάκοβιτς και στο 87΄ ο Κόβασιτς έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει την νίκη όταν το σουτ κατέληξε στον Μπόνο.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα highlights του αγώνα.

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Στάνισιτς, Σούταλο, Γκβάρντιολ, Όρσιτς (90+5΄ Γιάκιτς), Μάγερ (66΄ Πέτκοβιτς), Μόντριτς, Κόβατσιτς, Πέρισιτς, Λιβάγια (66΄ Πάσαλιτς), Κράμαριτς (61΄ Βλάσιτς)

ΜΑΡΟΚΟ (Βαλίντ Ρεγκραγκί): Μπόνο, Χακίμι, Ντάρι (64΄ Μπενούν), Ελ Γιαμίκ (67΄ Αμαλάχ), Ατιάτ Αλάχ, Σαμπίρι (46΄ Σαΐρ), Αμραμπάτ, Ελ Κανούς (56΄ Ουνάχι), Ζίγες, Εν Νεσίρι, Μπουφάλ (64΄ Ζαρούρι)

Advertisement

Must See

More in Παγκόσμιο Κύπελλο