Connect with us

Στοίχημα

Η «μάχη» για το «σεντόνι» σε Ιταλία και Γερμανία, έχει «φουντώσει» για τα καλά!

Συναρπαστικές είναι και αυτό διήμερο οι περισσότερες αναμετρήσεις στα «μεγάλα» πρωταθλήματα της Ευρώπης. Οι αγωνιστικές λιγοστεύουν και οι ομάδες που έχουν μείνει «μέσα» στους στόχους τους ακόμα, δεν έχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Συναρπαστικές βέβαια, είναι και οι αποδόσεις σε πολλά σημεία και η «τετράδα» που έχουμε επιλέξει για σήμερα είναι εφικτή, ώστε να επιστρέψουμε στα κέρδη.

16:00  Κόνιασπορ – Τράμπζονσπορ

Από την Τουρκία έρχεται η πρώτη μας επιλογή και από αγώνα σχετικά αδιάφορο και για τις δύο ομάδες. 10-12-8 με 38-33 και όγδοη στην βαθμολογία η Κόνιασπορ, υποδέχεται την Τράμπζοσνπορ που έχει μείνει εκτός τίτλων στην χωρά εδώ και πολύ καιρό.

13-6-10 με 46-42 το ρεκόρ της ομάδας του Μπιέλιτσα, που την περασμένη αγωνιστική έφαγε τέσσερα γκολ από την Σίβασπορ και έδειξε για πολλοστή φορά φέτος, πως η άμυνα της είναι «παιδική χαρά». έτσι, χωρίς στόχο πλέον η περσινή πρωταθλήτρια θα ψάξει ένα καλό finish.

Το ίδιο και θέλουν και οι γηπεδούχοι όμως, που με νίκη σήμερα βάζουν από «κάτω» τους, την «Τράμπζο». Πάμε στο over 2,5 που υπάρχει σε τιμές άνω του 1,90 και αξίζει το ποντάρισμα, αφού δεν υπάρχει λόγος να γίνει κλειστό παιχνίδι, από καμία ομάδα. Η Κόνιασπορ την αγωνιστική που πέρασε κέρδισε 2-1 εκτός έδρας την Κασίμπασα.

16:30 Ουνιόν Βερολίνου – Λεβερκούζεν

Πάμε στα…δύσκολα τώρα και αυτά έρχονται από την Γερμανία. Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί σε λίγες ώρες στο «Άλτεν Φερστεράι»και το διακύβευμα είναι τεράστιο και για τις δύο ομάδες.

16-7-6 με 44-31 και τρίτη στην  βαθμολογία η Ουνιόν Βερολίνου, στην χρονιά της…ζωής της, υποδέχεται την Λεβερκούζεν. Μία Λεβερκούζεν που με ρεκόρ 14-5-10 και 53-41 τέρματα είναι η πιο «φορμαρισμένη» ομάδα στο πρωτάθλημα και από τα πιο «φορμαρισμένες» σε όλα τα πρωταθλήματα.

Μετά το «διπλό» στο Βέλγιο επί της Ουνιόν Σιλουάζ με 4-1 και την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο κέρδισε εύκολα με 2-0 την Λειψία εντός έδρας, έφτασε το ρεκόρ της στο 13-0-0  σε όλες τις διοργανώσεις και με «τρίποντο» σήμερα, μπαίνει για τα καλά στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μιλάμε για ένα μεγάλο «θαύμα», καθώς όταν ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου, αυτός ήταν στον «πάτο» της βαθμολογίας! Βέβαια, δεν μπορούμε αδικήσουμε την Ουνιον, αφού κάνει τρομερή χρονιά, έφτασε στους «οκτώ» του Γιουρόπα Λιγκ και τώρα «τρέχει» να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μεγάλο «όπλο»  για την ομάδα του Φίσερ είναι το γήπεδο της, εκεί μετράει ρεκόρ 9-5-0 με 25-9 τέρματα και μαζί με την Μπάγερν είναι οι μοναδικές ομάδες στην λίγκα, χωρίς ήττα εντός. Σήμερα πάντως, η «αγριεμένη» Λεβερκούζεν πάει να ρίξει το «κάστρο» της. Σίγουρα μιλάμε για ένα αγώνα no-bet και δικαίως.

Δύο από τις καλύτερες ομάδες της χώρας αυτήν την στιγμή κοντράρονται. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ποντάρισμα στο αμφίσκορο, ώστε να δούμε την ματσάρα αυτήν χωρίς άγχος. Στο 1,80 και πάνω η απόδοση σε αυτό το σημείο.

17:00 Μπρέντφορντ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Στην Αγγλία τώρα, υπάρχει ένα παιχνίδι, όπου δεν θα μπούμε σε κόπο να κάνουμε ανάλυση, σχεδόν καθόλου. 11-14-8 με 50-43 και ένατη στην βαθμολογία η Μπρέντφορντ, υποδέχεται την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι φιλοξενούμενοι την αγωνιστική που πέρασε είχαν μία «αναλαμπή» και κέρδισαν (θαύμα) με 3- 1 την Μπράιτον. Στο 7-9-17 με 29-60 το ρεκόρ τους και στο συν «ένα» από τον υποβιβασμό. Εκτός έδρα τώρα, μιλάμε για μία ομάδα που μόνο πρώτης κατηγορίας δεν θυμίζει με τις επιδόσεις της.

 

1-3-12 με 7-39 και κόντρα στην πολύ δυνατή, Μπρέντφορντ, δικαίως είναι το «αουτσάιντερ». Σε τιμές άνω του 2,00 μία νίκη των γηπεδούχων με over 1,5 και θα ποντάρουμε σε αυτήν. Από νίκη εκτός έδρας με 2-0 επί ης Τσέλσι προέρχονται οι γηπεδούχοι.

19:00 Ρόμα – Μίλαν

Τελευταία επιλογή για σήμερα έρχεται από την Ιταλία και σε αυτό παιχνίδι το διακύβευμα είναι τεράστιο. Τραγική ήταν εμφάνιση της Ρόμα στην Αταλάντα πριν λίγα βράδια, έχασε 1-3 και μπήκε σε «μπελάδες» μεγάλους, όσον αφορά την συμμετοχή της, στην «τετράδα».

17-5-9 με 43-29 για την ομάδα του Μουρίνιο, που πλέον είναι τέταρτη (σε ισοβαθμία) πίσω από την Μίλαν, που υποδέχεται απόψε, ενώ είναι στο συν «δύο» από την πέμπτη Ίντερ.  

Και για την Μίλαν δεν είναι «ρόδινα» τα πράγματα. Ισχύει ότι ακριβώς και για την Ρόμα. Η νίκη της με 2-0 κποντρα στην Λέτσε πριν λίγες μέρες, έφτασε το ρεκόρ της στο 16-8-7 με 51-37 και η μάχη για το «σεντόνι»  έχει «φουντώσει» για τα καλά.

Ακόμα ένας «τελικός» για τις δύο ομάδες και στον στόχο που έχουν δεν τις «παίρνει» για άλλο «στραβοπάτημα». Για να λέμε την αλήθεια όμως, αμφότερες οι ομάδες «πληρώνουν» με άσχημο τρόπο στα εγχώρια, την καταπληκτική πορεία που κάνουν στην Ευρώπη. Στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ είναι «ρωμιοί», σε αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ οι «μιλανέζοι»!

Αν η Γιουβέντους δεν είχε πάρει πίσω τους δεκαπέντε βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί, τώρα θα κάναμε λόγο για άλλο παιχνίδι.

Δεδομένου πλέον ότι η Λάτσιο είναι δεύτερη ( δύσκολα θα χάσει μία από τις τρείς θέσεις), η Γιουβέντους τρίτη (τρείς βαθμούς μπροστά) και η Ίντερ μόλις δύο βαθμούς πίσω, Ρόμα και Μίλάν θέλουν μόνο την νίκη σήμερα.

Η ισοπαλία είναι δευτερεύον αποτέλεσμα. Σε αποδόσεις άνω του 2,00 το αμφίσκορο και πάμε σε αυτό, αφού ο αγώνας είναι no-bet και το ματς μπορεί να πάει παντού. ΥΓ. 2-2 στον πρώτο γύρο και 4-3-3 με 13-11 τα τελευταία δέκα στο «Ολύμπικο». Δύο σερί «διπλά» με το ίδιος σκορ (2-1) για την Μίλαν.

Συνοπτικά προτείνω

Κόνιασπορ – Τράμπζονσπορ : Over 2,5 (1,90 – 2,10)

Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερ Λεβερκούζεν : G / G (1,80 – 1,95)

Μπρέντφορντ – Νότιγχαμ Φόρεστ : 1 / over 1,5 (2,00 – 2,20)

Ρόμα – Μίλαν  : G / G (2,05 – 2,10)       

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα