Connect with us

Ποδόσφαιρο

Η Ομόνοια κυπελλούχος Κύπρου για 16η φορά στην ιστορία της

Η Ομόνοια επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ Λεμεσού στο νέο Γ.Σ.Π. και πανηγύρισε το 16ο Κύπελλο στην ιστορία της. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, σημείωσε στο 85’ το μοναδικό γκολ της αναμετρήσεις που χάρισε το Κύπελλο στους «τριφυλλοφόρους».

Η ΑΕΛ Λεμεσού ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και με τις φάσεις τον Νταβόρ (4’) και Ανδρέου (19’) μπορούσε να έχει προηγηθεί. Η Ομόνοια απείλησε με τον Λοΐζου στο 21’, αλλά, ο ρυθμός έπεσε και οι δυο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ομόνοια μπήκε καλύτερα, αλλά, αυτή που απείλησε ξανά πρώτη ήταν η ΑΕΛ με τον Τζάλμα στο 70’, όμως η Ομόνοια ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος με τον Ανσαριφάρντ να σημειώνει στο 85ο λεπτό το μοναδικό γκολ της αναμετρήσεις και να χαρίζει το τρόπαιο στην ομάδα του.

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ (Χρίστος Χαραλάμπους): Μούριελ, Τεϊσέιρα, Μεντόγεβιτς, Νταβόρ, Μακρής, Παντελή (65’ Χασά), Ανδρέου, Μιλιτσεάνου (65’ Μιραλάς), Μεντόσα, Τζάλμα, Ντέγοεστ.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σωφρόνης Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε, Λοΐζου, Λέζιακς, Ζαχαρίου (57’ Παπουλής), Παναγιώτου, Κούσουλος, Μιξ (57’ Μπασιρού), Ανσαριφάρντ, Κακουλλής (73’ Μπεζούς).

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο