Connect with us

Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Πορτογαλία διέλυσε την Ελβετία 6-1

Η Πορτογαλία ήταν επιβλητική και επικράτησε της Ελβετίας 6-1, απόλυτη και ουσιαστική μέσα στο γήπεδο δεν άφησε κανένα περιθώριο και πήρε μια καθαρή νίκη.

Ο Φερνάντο Σάντος, μπορεί να μην ξεκίνησε βασικό τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά, αυτό δεν εμπόδισε την Πορτογαλία να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πετυχαίνει το ένα γκολ μετά το άλλο. MVP του αγώνα, ο 21χρόνος επιθετικός της Μπενφίκα, Γκονζάλο Ράμος που πέτυχε χατ-τρικ.

Από την αρχή του αγώνα, η Πορτογαλία έδειξε χαρακτήρα και επέβαλλε τον ρυθμό της σε ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες.

Μόλις στο 17ο λεπτο, ο Γκονζάλο Ράμος έκανε το 1-0, η Ελβετία με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σακίρι απείλησε στο 31’, αλλά, δυο λεπτά αργότερα, ο ο Πέπε αφού πρώτα νίκησε στον αέρα δύο αντιπάλους του με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο δευτερο μέρος, ο Γκονζάλο Ράμος στο 51’ έκανε το 3-0, δίνοντας άλλον αέρα στον αγώνα και ο Γκερέιρο μετά από ασίστ του Γκονζάλο Ράμος στο 55’ έκανε το 4-0. τρία λεπτά αργότερα, ο Ακάντζι για την Ελβετία έβαλε το γκολ της τιμής.

Στο 67’ με τον συνήθη ύποπτο του αγώνα, Γκονζάλο Ράμος, έκανε το 5-1 και το σώου της Πορτογαλίας ολοκληρώθηκε στο 92’ όταν ο Λεάο έκανε το 6-1.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε αλλαγή στο 73’ και αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα highlights του αγώνα.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Φερνάντο Σάντος): Κόστα, Νταλότ, Πέπε, Ντίας, Γκερέιρο, Οτάβιο (73΄ Βιτίνια), Καρβάλιο, Μπερνάρντο Σίλβα (81΄ Νέβες), Φερνάντες (87΄ Λεάο), Γκονζάλο Ράμος (73΄ Όρτα), Φέλιξ (73΄ Ρονάλντο)

ΕΛΒΕΤΙΑ (Μουράτ Γιακίν): Ζόμερ, Φερνάντες, Σαρ (46΄ Τσόμερτ), Ακάντζι, Ροντρίγκεζ, Φρόιλερ (54΄ Ζακάρια), Τσάκα, Σακίρι, Σο (54΄ Σεφέροβιτς), Βάργκας (66΄ Οκαφόρ), Εμπολό (89΄ Γιασάρι)

Advertisement

Must See

More in Παγκόσμιο Κύπελλο