Connect with us

Αγγλία

Η Ashton United ζήτησε επίσημα δανεικό τον Erling Haaland από την City!

Η Ashton United είναι μια αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα το Άστον-άντερ-Λάιν του ευρύτερου Μάντσεστερ και αγωνίζεται στην Northern Premier League (την 7η κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος). Όπως είναι γνωστό, τα πρωταθλήματα σταμάτησαν λόγο του χειμερινού Παγκόσμιου κυπέλλου που ξεκινάει στο Κατάρ, την Κυριακή 20/11.

Ένας από τους μεγάλους απόντες θα είναι ο επιθετικός της Manchester City, Erling Haaland, η Νορβηγία δεν κατάφερε να βρίσκεται στα γήπεδα του Κατάρ, όποτε ο επιθετικός θα δει το τουρνουά από την τηλεόραση του, εκεί εμφανίστηκε η ημιεπαγγελματική Ashton και έστειλε επίσημη πρόταση στους “Πολίτες” για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή!

Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια για το θάρρος της ομάδας να στείλει επίσημο αίτημα ζητώντας τον διάσημο επιθετικό για 28 ημέρες στα αλώνια της Non League!

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας:

“Η Ashton United μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο σύλλογος έχει υποβάλει προσέγγιση δανεισμού 28 ημερών για τον επιθετικό της Manchester City, Erling Haaland.

Με τους νυν πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ να μην είναι σε δράση μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022, οι Ρόμπινς έχουν έρθει σε επαφή με τους γείτονές μας στο Ethiad για να διατηρήσουν τη φυσική κατάσταση του Haaland χωρίς να συμμετέχει στο Κατάρ.

Μιλώντας στο ashtonunited.co.uk μετά την ήττα του Σαββάτου από την Gainsborough Trinity, ο μάνατζερ της Robins Michael Clegg είπε: «Είναι λογικό.

«Η Σίτι δεν παίζει και θέλουμε να βοηθήσουμε κρατώντας τον Έρλινγκ σε φόρμα, είναι πιο λογικό από το να παίζει γκολφ για έξι εβδομάδες.

«Πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ κατάλληλος για εμάς και θα ταίριαζε πολύ καλά στη δυναμική της ομάδας μας».

Ο σύλλογος δεν έχει λάβει ακόμη καμία απάντηση από τη Μάντσεστερ Σίτι.”

Advertisement

Must See

More in Αγγλία