Connect with us

Ποδόσφαιρο

Η Bayern Munich επέβαλε πρόστιμο στον Sadio Mane για απρεπεί συμπεριφορά

Η Bayern Munich δεν θα έχει στον πάγκο της τον Sadio Mane για τον αγώνα της Bundesliga με τη Hoffenheim για το Σάββατο 15/04, διότι του επέβαλε πρόστιμο για ανάρμοστη συμπεριφορά μετά τον αγώνα του Champions League στη Manchester City, εν μέσω αναφορών για τον καυγά με τον συμπαίκτη του Leroy Sane.

Σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο Mane τιμωρήθηκε μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Sane μετά την ήττα με 3-0 στον πρώτο αγώνα στα προημιτελικά το βράδυ της Τρίτης 11/04. Οι δυό συμπαίκτες είχαν έναν έντονο διάλογο με τον Mane να αποκαλεί τον συμπαίχτη του “Μαύρο σκ@@τ0”. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η κατάσταση μεταξύ των δυό παιχτών κλιμακώθηκε στα αποδυτήρια, οδηγώντας σε μια διαμάχη κατά την οποία ο Sane τραυμάτισε στο χείλος τον Mane.

Μια δήλωση από την Bayern Munich χθες 13/04 έγραφε: «Ο Sadio Mane, δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Bayern για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τη Hoffenheim. Αυτό οφείλεται στην κακή του συμπεριφορά μετά τον αγώνα της Bayern στο Champions League στη Manchester City. Επίσης, θα του επιβληθεί και πρόστιμο».

Ο διεθνής της Σενεγάλης αυτή τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει 11 γκολ σε 32 αγκώνες. 

Με πληροφορίες από την Morning Post

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο