Connect with us

Αγγλία

Η Clapton CFC θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στο Old Spotted Dog Ground

Η Clapton Community Football Club, η αυτοοργανωμένη ομάδα που δημιουργήθηκε από τους οπαδούς της, θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στο ιστορικό γήπεδο Old Spotted Dog του Λονδίνου. Η ομάδα θα αντιμετωπίσει την Kensington Dragons για την Middlesex County Football League Premier Division.

Η Clapton CFC μπορεί να ιδρυθηκε μόλις το 2018 στο Forest Gate του East London, περιοχή του Ευρύτερου Λονδίνου. Όμως η ιστορία πηγαίνει πολύ ποιο πίσω, μάλλον, αρκετά ποιο πίσω, η ομάδα ιδρύθηκε το 1877 ως Downs FC και το 1881 μετονομάστηκε σε Clapton FC, το 2018 οι οπαδοί αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, αλλά, αυτό είναι όμως μια άλλη ιστορία. Η Clapton είναι μια από τις παλαιότερες ομάδες της Αγγλίας και ένα από αυτά που την κάνει μοναδική είναι ότι ήταν η πρώτη ομάδα στο Λονδίνο που είχε δικό της γήπεδο, το Old Spotted Dog Ground!

Η ομάδα βρίσκετε στην πρώτη θέση της κατηγορίας με μόλις ένα βαθμό (50 βαθμοί) μπροστά από την Shepherd’s Bush. Η Kensington Dragons βρίσκεται στην έβδομη θέση με 23 βαθμούς.

Για την ιστορία, η γυναικεία ομάδα της Clapton CFC, είχε δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα στο Old Spotted Dog Ground στης 24 Σεπτεμβρίου 2022 για την London & South East Regional Women’s League Division One North. 

Πλέον, μετά και την κατασκευή των νέων αποδυτηρίων, η ανδρική ομάδα μπορεί να δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα στην ένα της. Η ομάδα μέχρι να καταφέρει να ανακαινίσει το γήπεδο της αγωνιζόταν στο Hackney Marshes.

Advertisement

Must See

More in Αγγλία