Connect with us

Premier League

Η FA θα μπορούσε να ζητήσει από τη FIFA να εφαρμόσει την 8μηνη απαγόρευση του Ivan Toney σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (The Football Association) αναμένεται να ζητήσει από τη FIFA να επεκτείνει την απαγόρευση του του επιθετικού της Brentford, Ivan Toney, σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτός εάν h έφεση οδηγήσει στην ακύρωση της αναστολής, όπως αναφέρθηκε σήμερα 19/05.

Όπως έχουν τα πράγματα, ο 27χρονος δεν θα μπορεί να παίξει ξανά μέχρι τις 17 Ιανουαρίου του επόμενου έτους, αφού αποκλείστηκε για οκτώ μήνες από μια ανεξάρτητη ρυθμιστική επιτροπή επειδή παραδέχτηκε 232 παραβιάσεις των κανόνων στοιχηματισμού της FA.

Σύμφωνα με Βρετανικά μέσα, η FA θα μπορούσε να υποβάλει μια αίτηση στη FIFA για παράταση παγκοσμίως μόνο εάν η απαγόρευση εξακολουθεί να ισχύει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της προσφυγής.

Μόλις δημοσιευθούν τα πρακτικά της υπόθεσης, και οι δυο πλευρές έχουν συγκεκριμένη προθεσμία για να καταθέσουν προσφυγή. Μόνο όταν αυτό το παράθυρο κλείσει χωρίς ένσταση ή κάποια προσφυγή ολοκληρωθεί με μια απαγόρευση που εξακολουθεί να ισχύει, η FA θα μπορούσε να υποβάλει αίτηση για επέκταση της απαγόρευσης παγκοσμίως.

Η επέκταση της απαγόρευσης σε παγκόσμιο επίπεδο θα απέκλειε το ενδεχόμενο ο Toney να μετακομίσει στο εξωτερικό για να παίξει σε προσωρινή ή μόνιμη βάση, όσο εξακολουθεί να ισχύει οποιαδήποτε απαγόρευση που έχει επιβληθεί στην Αγγλία.

Δεν είναι σαφές σε αυτό το στάδιο εάν ο Toney θα ασκήσει έφεση κατά της απαγόρευσης.

Advertisement

Must See

More in Premier League