Connect with us

Gaming

Η Venezia FC & το Football Manager ανανέωσαν την συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια

Η Venezia FC,  η επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα της Βενετίας που ιδρύθηκε το 1907, και το Football Manager, το κορυφαίο βιντεοπαιχνίδι προσομοίωσης διαχείρισης ποδοσφαίρου στον κόσμο, ανακοίνωσαν από κοινού την ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα δύο χρόνια!

Ως μέρος της συνεργασίας, το λογότυπο της Venezia FC, οι φανέλες και τα πρόσωπα των παικτών θα εμφανίζονται μέσα στο παιχνίδι στην αρχική τους έκδοση. Το λογότυπο και η επωνυμία του Football Manager θα εμφανίζονται στους πάγκους του σταδίου Pier Luigi Penzo. Οι παίκτες της Venezia θα εμφανίζονται επίσης στο περιεχόμενο κοινωνικής δικτύωσης Sports Interactive που προωθεί το Football Manager. Ο Richard Trafford, Επικεφαλής Συνεργασιών και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Sports Interactive σχολίασε: «Ήταν χαρά να συνεργάζομαι με την Venezia FC τους τελευταίους δέκα μήνες και είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε συνεργάτες για ακόμη δύο χρόνια. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε μια πραγματικά αξέχαστη καμπάνια στην πλατφόρμα TikTok, όπου δύο μέλη της ομάδας μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαχειρίζονταν το κλαμπ στο FM23 για μια σεζόν. Τα κατορθώματά τους κορυφώθηκαν σε ένα θεαματικό τελευταίο επεισόδιο που γυρίστηκε στη Βενετία. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να συνεργαστούμε με τους κύριους εκπροσώπους του Youth Sector, Isaac Guerrero, και Jordi Fernandez, για ένα πολύ σε βάθος FootTalk που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τους μελλοντικούς τίτλους της σειράς FM. Από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε, η Venezia γίνεται ολοένα και πιο δυνατή μέσα στο γήπεδο, φτάνοντας στα πλέι οφ της Serie B την περασμένη σεζόν. Όλοι στην Sports Interactive είναι χαρούμενοι που βλέπουν τον σύλλογο σε καλή θέση και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το υπόλοιπο της σεζόν.»

Ο Φίλιππο Αντονέλι, Γενικός Διευθυντής και Αθλητικός Διευθυντής της Venezia FC, σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την ομάδα του Football Manager για τις σεζόν 2023/24 και 2024/25. Την περασμένη σεζόν συνεργαστήκαμε πάνω σε καινοτόμες εργασίες που αφορούσαν τη δημιουργία ενός αποκλειστικού πακέτου και τη δημιουργία κοινωνικού περιεχομένου όπως το Walk Through, το οποίο εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την κοινότητα. Επιπλέον, έχουμε διαθέσει τη γνώση του Διευθυντή Νεολαίας και Μεθοδολογίας, Isaac Guerrero και του Jordi Fernández, συντονιστή Μεθοδολογίας του Τομέα Νεολαίας, για να βελτιώσουμε τις λειτουργίες του παιχνιδιού και να το κάνουμε όλο και πιο ρεαλιστικό. Είμαστε ο μόνος ιταλικός επαγγελματικός σύλλογος που έχει συνεργασία με το Football Manager και το να μπορούμε να τοποθετήσουμε την επωνυμία μας δίπλα στο πιο σημαντικό βιντεοπαιχνίδι προσομοίωσης διαχείρισης ποδοσφαίρου στον κόσμο αποτελεί πηγή μεγάλης υπερηφάνειας για εμάς.”

Με πληροφορίες από Venezia FC

Advertisement

Must See

More in Gaming