Connect with us

Κοινωνία

Θα αντικαταστήσει η Μισέλ Ομπάμα τον Τζο Μπάιντεν στην εκλογικη μάχη με τον Ντόναλντ Τραμπ;

Εδώ και λίγες ημέρες στον Αμερικανικό τύπο κυκλοφορεί το σενάριο με την σύζυγο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, Μισέλ, να αντικαθιστά των Τζο Μπάιντεν στην εκλογικη μάχη με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν τα πάει καλά στις δημοσκοπήσεις και αρκετοί βλέπουν τον Ντόναλντ Τραμπ να επιστρέφει στον Λευκό Οίκο. 

Μάλιστα, σύμφωνα με φήμες από την μεριά του Ατλαντικού, ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα προσπαθούν να αντικαταστήσουν τον Τζο Μπάιντεν, με τη νεότερη και πιο δημοφιλή Μισέλ ως υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές. Η Μισέλ φέρεται να έχει ήδη ερευνήσει σημαντικούς δωρητές των Δημοκρατικών για την πιθανή υποψηφιότητά της.

Η Σίντυ Άνταμς των New York Post, αποκαλύπτει ότι έχει προκύψει ένα μυστικό σχέδιο από «αξιόπιστες πηγές στις οποίες ελάχιστοι έχουν πρόσβαση και συνήθως δεν προορίζονται για τις σελίδες των μέσων ενημέρωσης». Και ότι το σχεδιο αναφέρει ότι «ο Μπάιντεν θα ανακοινώνει τον Μάιο δεν θα είναι πλέον υποψήφιος και οτι θα δώσει την θέση του στην Μισέλ Ομπάμα.»

Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί γιατί ο Μπάιντεν δεν εγκαταλείπει από τώρα, η Άνταμς αναφέρει ότι πρέπει να προσποιηθεί ότι είναι ο επικεφαλής και «τρέχει» την εκστρατεία και απλά κάποια στιγμή θα παραδώσει την θέση του στην σύζυγο του πρώην προέδρου.

Όπως ανέφερε το Gateway Pundit νωρίτερα αυτό το μήνα, η Μισέλ πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων με τα σχόλιά της σχετικά με τις δυνατότητες μιας δεύτερης Προεδρίας Τραμπ. Αυτό από μόνο του τροφοδότησε μόνο εικασίες ότι ετοιμαζόταν για έναν αγώνα για να σώσει τους Δημοκρατικούς. «Είμαι τρομοκρατημένη για το τι μπορεί να συμβεί. Γιατί οι ηγέτες μας έχουν σημασία. Ποιους επιλέγουμε. Ποιος μιλάει για εμάς. Ποιος κρατάει την θ΄ση αυτή. Μας επηρεάζει με τρόπους που μερικές φορές πιστεύω ότι οι άνθρωποι θεωρούν δεδομένους.» Ανέφερε η Μισέλ.

Advertisement

Must See

More in Κοινωνία