Connect with us

Super League

Ισοπαλίες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σε Κύπρο και Ισπανία

Με ισοπαλίες συνέχισαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στην χειμερινή τους προετοιμασία.

Ο Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 2-2 με την Πάφο στο 2ο φιλικό του στην Κύπρο, όπως ήταν φυσικό, ο Γιοβάνοβιτς πειραματίστηκε με τις ενδεκάδες και η Πάφος βρέθηκε να προηγείτο με 2-0, με τον Βέρμπιτς να δίνει την ισοπαλία στους “Πράσινους” με 1 γκολ και 1 ασίστ, το γκολ το έβαλε στο 64’ και στο 79’ πάσαρε στον Κρυπαράκο που έκανε το 2-2.

Όλα τα έσοδα απ’ το φιλικό ανάμεσα στην Πάφο και τον Παναθηναϊκό θα μοιραστούν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και σε οικογένειες της πόλης που έχουν οικονομική ανάγκη.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν (63’ Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (46’ Κώτσιρας), Σάρλια (52’ Μάγκνουσον), Πούγγουρας (63’ Σιδεράς), Χουάνκαρ (46’ Σάντσες), Ρουμπέν, Συμεωνίδης (46’ Τσόκαϊ), Σ. Παλάσιος (76’ Κρυπαράκος), Σαβιέρ (63’ Βέρμπιτς), Μπερνάρ (63’ Κυριόπουλος), Σπόραρ (63’ Καμπετσής).

Ο Ολυμπιακός, έφερε ισοπαλία 3-3 με την Βελγική Σταντάρ Λιέγης στην προετοιμασία που κάνει επίθεση Ισπανικού εδάφους. Ο Μίτσελ έκανε αρκετές δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα, σε ένα ακόμη ματς και όπως ήταν αναμενόμενο, ο ρυθμός του Ολυμπιακού δεν είχε σταθερότητα.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 1-0, αλλά, στο 58’ ο Ελ Αραμπί ισοφάρισε, οι Βέλγοι πήραν κεφάλι ξανά, αλλά, με την είσοδο του Μαρσέλο και με ισάριθμες ασίστ στο 74΄ και 76΄ έδωσε την ευκαιρία στους Μπακαμπού και Αραμπί να κάνουν το 3-2, οι Βέλγοι όμως ισοφάρισαν και ο αγώνας έληξε 3-3, σε ένα θεαματικό αγώνα.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Ρέτσος, Ντόι, Βρουσάι, Εμβιλά, Κασάμι, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ροντρίγκες, Μπιελ.

Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν οι: Κρίστενσεν, Σαμασέκου, Μπακαμπού, Χάμες Ροντρίγκες, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καλογερόπουλος, Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Μαρσέλο.

Advertisement

Must See

More in Super League