Connect with us

Super League

Ισόπαλο το ντέρμπι-Θρίλερ μέχρι το τελευταίο λεπτό

Ο Ολυμπιακός αν και καλύτερος, έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας και ο Παναθηναϊκός μπορεί να χαμογελάει που κράτησε το αήττητο και τους 10 βαθμούς διαφορά από τον αιώνιο αντίπαλο του, έχασε όμως με τραυματισμό τον Παλάσιος.

Ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι, που είχε άρωμα από το παρελθόν με τις δυο ομάδες να μπαίνουν ψυχωμένος για την νίκη.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει την κατοχή της μπάλας από την αρχή, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί και να κάνει αντεπιθέσεις.

Στο 15’ έγινε η πρώτη φάση του αγώνα από τους “Ερυθρόλευκους”, οι “Πράσινοι” αντέδρασαν στο 19’, αλλά και οι δυο φάσεις δεν βρήκαν στόχο.

Στο 29’ ακυρώθηκε το γκολ του Παλάσιος, μετά από έλεγχο στο VAR από τον ξένο διαιτητή Γιάκομπ Κέλετ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός απείλησε με ένα εξαιρετικό σουτ του Μασούρα και την εντυπωσιακή επέμβαση του Μπρινιόλι.

Με το 0-0 πήγαν οι δυο ομάδες για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός βγήκε ποιο ψυχωμένος και έκανε τέσσερις επιθέσεις με τους Μπιέλ στο 48’, Παπασταθόπουλος στο 59’ και Χάμες στο 61’, αλλά και στο επόμενο λεπτό, με όλες να σταματάνε από τον εξαιρετικό Μπρινιόλι.

Ο Παναθηναϊκός, έφτασε στο 80΄με τον Σπόραρ να απειλεί τον Πασχαλάκη, με την  πάρα να φεύγει κόρνερ.

Στο 84’ ο Ολυμπιακός έκανε το 0-1, μετά από πάσα του Ελ Αραμπί στον Μπιέλ που βρήκε τα δίχτυα του Μπρινιόλι.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο 113’, ο Ιωαννίδης δέχθηκε αγκωνιά απ’ τον Άβιλα, αρχικα ο διαιτητής Κέλετ έδειξε φάουλ, όμως με παρέμβαση του VAR άλλαξε την αποφαση του και έδωσε πέναλτι. Ο Σπόραρ βρήκε στόχο και έκανε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Γιάκομπ Κέλετ (Δανία)
Κίτρινες: Μπερνάρ, Ρουμπέν, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης – Μπακαμπού, Αβιλα, Εμβιλά

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς):
Μπρινιόλι, Σάντσες (46’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Τσέριν (87’ Ιωαννίδης), Μπερνάρ, Παλάσιος (53’ λ.τρ. Κουρμπέλης), Βέρμπιτς (78’ Βαγιαννίδης), Σπόραρ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ Ινμπόμ, Μπιέλ (90’+2 Μπόουλερ), Χάμες Ροντρίγκες (86’ Φορτούνης), Μασούρας (75’ Βρουσάι), Μπακαμπού (75’ Ελ Αραμπί).

Advertisement

Must See

More in Super League