Connect with us

Super League

“Καθάρισε” το Βόλο και πάει για δύο τελικούς

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα κέρδισε με 2-0 το Βόλο και πλέον το μυαλό όλων είναι στο κύπελλο και το “καλό” ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς να ανοίγει το σκορ στο 28′ και στο 57ο λεπτό ο Μπράντον Τόμας, με γυριστή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Ενώ ο Βόλος έπαιζει με 10 παίκτες λόγο  της αποβολής του Πιρές στο 45’+1′. Ο Τόμας, από την άλλη, όσο αθόρυβα ήρθε τόσο “θόρυβο” κάνει με τις εμφανίσεις του καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ των ασπρόμαυρων φέτος και η παραμονή του θεωρείται δεδομένη.

Πλέον ο Ρασβάν Λουτσέκου και οι παίκτες του θα διεκδικήσουν το “καλό” ευρωπαϊκό εισιτήριο την τελευταία αγωνιστική των play-offs στην Τούμπα και φυσικά το κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Μπράτσος): Aυγερινός, Τάχατος, Ασλανίδης, Πίρινεν, Σι, Μεταξάς, Κάτσε (Λούνα 87′), Οικονομόπουλος (Τριανταφύλλου 63′), Καρτάλης (Άλχο 75′), Μεθκίδα (Τσοκάνης 75′), Πιρές.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Σβαμπ (Φ.Σοάρες 70′), Ντάντας, Ζίβκοβιτς (Ελ Καντουρί 70′), Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ (Τζίμας 79′), Μπράντον (Αντρέ Ρικάρντο 81′).

Advertisement

Must See

More in Super League