Connect with us

Στοίχημα

Και τώρα τι γίνεται;;; Αυτό είναι το ερώτημα για την Άρσεναλ…

Πώς γίνεται να πέφτουμε μέσα στις επιλογές, να πιάνουμε τα σημεία και να μην πληρωνόμαστε;;;; Και όμως γίνεται! Με 1/3 κλείσαμε την μέρα χθες, αλλά χάσαμε το απόλυτο με «βασανιστικό» τρόπο. Έχουμε και λέμε. Στο ντέρμπι παραμονής στην Αγγλία, ανάμεσα σε Λέστερ και Έβερτον, το σημείο μας ήταν η ισοπαλία με κάτω από τέσσερα τέρματα. Λογικό ποντάρισμα, αν αναλογιστεί κανείς, ότι η Έβερτον δεν βάζει γκολ εκτός έδρας ούτε με «αίτηση».

Τα έβαλε όμως και ήρθε 2-2! Στο ματς της Ουίπεστ με την Φερεντσβάρος τώρα, πήγαμε με ποντάρισμα στο φαβορί. Νίκη της Φερεντσβάρος με κάτω από πέντε γκολ θέλαμε. 3-2 κέρδισε με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις του αγώνα, με ένα τυχερό γκολ για την Ουίπεστ! Η τρίτη επιλογή μας πέρασε πάντως, αφού Μαγιόρκα και Μπιλμπάο ήρθαν ισόπαλες (Χ2 over 1,5 το σημείο μας) 1-1.

22:00 Άρσεναλ – Τσέλσι

Πιο «looser» ομάδα από την Άρσεναλ δεν πρέπει να υπάρχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Και πως να μην είναι όταν έχει οκτώ βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Σίτι και μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, είναι και ένα βαθμό από «κάτω» της τώρα.

2-2 με Λίβερπουλ, ίδιο σκορ με Γουέστ Χαμ, 3-3 με Σαουθάμπτον και συντριβή 1-4 από την Σίτι στο…..ντέρμπι τίτλου. 23-6-4 με 78-38 το ρεκόρ της, δεύτερη πλέον στην βαθμολογία ένα βαθμό πίσω από την Σίτι (που έχει και αγώνα λιγότερο) και ο τίτλος είναι όνειρο (λογικά) πιά.

Και αν η Άρσεναλ είναι «looser», για την Τσέλσι φέτος δεν υπάρχει λέξη να την χαρακτηρίσει κάποιος. 10-9-13 με 30-35, δωδέκατη, χωρίς στόχο (ούτε Ευρώπη προλαβαίνει) και με ένα σερί χωρίς νίκη που δεν έχει προηγούμενο. Πέντε χωρίς «τρίποντο» και μάλιστα σε αυτά έχει πετύχει μόλις ένα γκολ!

Μέσα σε αυτά τα πέντε, αν προσθέσουμε και τις δύο (εύκολες) ήττες από την Ρεάλ, για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα που μόνο της «Πρέμιερ Λιγκ» δεν είναι! Στα του σημείου μας τώρα.

Το ερώτημα για την Άρσεναλ που είναι το….φαβορί απόψε, είναι ένα. Αν μπορεί να «σηκώσει» κεφάλι, ύστερα από τέσσερα ματς σερί χωρίς νίκη και με την ψυχολογία της, στα «πατώματα». Όχι ότι η Τσέλσι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ειδικά με Λάμπαρντ, όπου ακόμα δεν έχει κάνει «σεφτέ» στις νίκες! 9-2-0 το σερί της Άρσεναλ φέτος με τις ομάδες του Λονδίνου, αλλά εντός έδρας με την Τσέλσι και παραδοσιακά, βρίσκει δυσκολίες.

3-2-4 στα τελευταία και μπορεί φέτος να είναι καλύτερη σε όλα από την αντίπαλο της, δίκαια μάλιστα, εγώ θα την «κοντράρω». 2Χ με over 2,5 το σημείο μου, καθώς εκτιμώ, πως κάποια στιγμή η Τσέλσι θα κάνει ένα αγωνιστικό «ξέσπασμα». Σε αποδόσεις άνω του 6,00 το σημείο αυτό!

22:00  Τουλούζ – Λανς

Στην Γαλλία τώρα, οι πάντες στην Τουλούζ είναι ακόμα «μεθυσμένοι» από χαρά. Και πως να μην είναι, αφού το Σάββατο «έγραψαν» ιστορία με την «πεντάρα» στην Ναντ στο τελικό του κυπέλλου, παίρνοντάς παράλληλα τον πρώτο τίτλο στα χρονικά του συλλόγου!

Έτσι, ύστερα από το 5-1 αυτό και το ρεκόρ της στο πρωτάθλημα να είναι στο 12-5-15 με 48-54, η χρονιά όχι μόνο είναι πετυχημένη αφού «σώθηκε» νωρίς, θα παίξει και Ευρώπη μάλιστα! Πετυχημένη είναι και για την Λανς η χρονιά, αφού είναι από την αρχή στα «ψηλά» και δεν λέει να «κατέβει». Τρίτη με ρεκόρ 19-9-4 και 54-25 τέρματα, ενώ μέχρι και πριν δύο εβδομάδες, διεκδικούσε το πρωτάθλημα! Η Πάρι όμως ήταν ανυπέρβλητο «εμπόδιο» για την ομάδα του Εζ, που πλέον έχει στόχο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό μπορεί να το πετύχει από απόψε, κατά μεγάλο ποσοστό, καθώς με νίκη θα ξεφύγει οκτώ βαθμούς από την τέταρτη Μονακό και θα μειώσει στον «πόντο» από την δεύτερη Μαρσέιγ.

Στα του σημείου μας τώρα. Ξεκάθαρα φέτος η Λάνς είναι ένα «σκαλοπάτι» πιο πάνω από τις ομάδες που βρίσκονται από το «επτά» και κάτω. Η «εικόνα» μιλάει από μόνη της εξάλλου. Στην Τουλούζ όπως γράψαμε πιο πάνω, η χρονιά «έκλεισε» κατά κάποιο τρόπο και μάλιστα πολύ καλά .

Τόσο καλά που δεν το φανταζόταν κανένας στον σύλλογο. Έτσι, απόψε πολύ δύσκολα θα υπάρχει διαχείριση από την…χαρά του κυπέλλου, όπως και το ότι δεν υπάρχει…στόχος πλέον. Σε τιμές άνω του 1,90 το «διπλό» με over 1,5 και θα πάμε σε αυτό, όπως και με την ομάδα που έχει ανάγκη την νίκη απόψε.

23:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης

Με αγώνα από το Ισπανικό πρωτάθλημα θα κλείσουμε τις επιλογές μας και μάλιστα πολύ «κομβικό» στην μάχη για το «σεντόνι», αλλά…… Στην Σοσιεδάδ δοκιμάζεται απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης που με ρεκόρ 21-5-6 και 69-30 τέρματα είναι δεύτερη στην βαθμολογία και στο μείον «έντεκα» από την πρώτη Μπαρτσελόνα.

Ο τίτλος έχει «ξεμακρύνει» για την ομάδα του Αντσελότι βέβαια, αφού οι βαθμοί αυτοί δεν «καλύπτονται» σε έξι παιχνίδια που απομένουν. Η χρονιά όμως δεν είναι χαμένη για τους «μερένχες», αφού το Σάββατο έχουν μπροστά τους τον τελικό κυπέλλου με την Οσασούνα και αμέσως μετά την μεγάλη μάχη στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι γηπεδούχοι από την μεριά τους, κάνουν φέτος μία πολύ καλή χρονιά, είναι τέταρτοι και εκεί θέλουν να μείνουν για να παίξουν του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 17-7-8 με 41-29 πλέον το ρεκόρ τους, ύστερα από το «διπλό» στην Οσασούνα  και με το 2-0 αυτό, ξέφυγαν πέντε βαθμούς από την Βιγιαρεάλ.

Η Ρεάλ την αγωνιστικής που πέρασε και με τον Μπενζεμά  (χατ-τρικ)να κάνει «όργια» κέρδισε εύκολα την Αλμερία 4-2. Σε αυτά που μας ενδιαφέρουν τώρα. Μπορεί η Ατλέτικο να είναι δύο βαθμούς πίσω από την Ρεάλ, αλλά αυτό λίγο νοιάζει την ομάδα του Αντσελότι. Είναι μέσα σε δύο στόχους και θα ρίξει όλο το «βάρος» της εκεί.

Έτσι, δύσκολα θα την δούμε απόψε να ψάχνει την νίκη με ….λύσσα. όχι ότι δεν θα το κάνει, αλλά προέχουν κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ. Ίσως δούμε απόψε και ομάδα που δεν έχουμε ξανά δει μαζί φέτος και είναι μια καλή ευκαιρία να την «κοντράρουμε».

Και όχι άδικα βέβαια, οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί φέτος και δίκαια είναι στην «τετράδα». Έτσι, σε συνδυασμό τις πολλές απουσίες των φιλοξενούμενων, όπως και κάποιες αλλαγές ακόμα που θα κάνει ο Αντσελότι, το 1Χ με over 1,5 και σε αποδόσεις άνω του 2,00 είναι εφικτό σημείο για ποντάρισμα.

Συνοπτικά προτείνω

Άρσεναλ – Τσέλσι :X2 / over 2,5 (6,00 – 7,00)

Τουλούζ – Λάνς : 2 / over 1,5 (1,90 – 2,10)

Ρέα Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης :  1X / over 1,5 (2,05 – 2,20)       

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα