Connect with us

Στοίχημα

Καλύτερη ομάδα η Α.Ε.Κ. απο τον ΠΑΟΚ και θα κερδίσει σήμερα!

Καλημέρα φίλοι μου, δεν θα σας κουράσω πολύ σήμερα και θα δεν θα μπω σε καμία «τρελή» ανάλυση στις επιλογές μου. Εχθές δεν ήταν καλή η μέρα. Με μία επιλογή περασμένη στις τρείς τα πολλά λόγια είναι «φτώχια». Ελλάδα, Γαλλία και Ιταλία στο «μενού» σήμερα και βρήκα σημεία που  έχουν  λογική για ποντάρισμα.

20:30 ΠΑΟΚ – Α.Ε.Κ.

Η πρώτη μας επιλογή έρχεται από Ελλάδα και φυσικά το ματς της αγωνιστικής. Δεν «βλέπει» κανέναν αυτήν την στιγμή στο πρωτάθλημα η «ένωση» και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα που φέρνει.

Από «τριάρα» σε «τριάρα» το συγκρότημα του Αλμεϊδα που την περασμένη Δεύτερα και χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, κέρδισε τον Λεβαδειακό με το «αγαπημένο» της 3-0, στο νέο της γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ τώρα, μετράει ένα σερί δεκαέξι αγώνων χωρίς ήττα  (η τελευταία ήταν από την Α.Ε.Κ. 0-2), αλλά αυτό δεν του φτάνει, ώστε να μείνει μέσα στον στόχο του. Το 2-2 στην Τρίπολη ήταν «καταστροφικό»  για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς έχει μείνει επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Στα του αποψινού αγώνα τώρα. Εντελώς ποδοσφαιρικά αν το δει κάποιος, η Α.Ε.Κ. είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και μετά από πολλά χρόνια πάει σαν φαβορί στην «τούμπα» και σε ένα γήπεδο που την έχει «πληγώσει» πολλές φορές.

Οι εποχές έχουν αλλάξει όμως και φέτος ο «δικέφαλος» δεν σταματάει πουθενά. Πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά με τρομερά αμυντικά προβλήματα. Το έιδαμε εξάλλου αυτό και στις «γκέλες» που έχει κάνει με Ατρόμητο, Τρίπολη πιο πρόσφατα.

Η Α.Ε.Κ μπροστά είναι «φωτιά», δεν συγχωρεί λάθη και είναι απολύτως λογικό να πάω στο «διπλό» με την απόδοση που προσφέρεται. Θα βάλω και το over 1,5 μαζί, αφού έχω την αίσθηση ότι αν μπει νωρίς ένα γκολ θα ανοίξει πολύ το ματς.

21:45 Ρόμα – Βερόνα

Στην Ιταλία τώρα, η Ρόμα υποδέχεται την Βερόνα και μετά το 1-1 στην Λέτσε, θέλει με κάθε τρόπο την νίκη, ώστε να μείνει κοντά στην «τετράδα». Την Πέμπτη και σε ένα ματς, όπου έχει κλασικές ευκαιρίες να πάρει την νίκη, δεν τις εκμεταλλεύτηκε και έχασε (0-1) από την Σάλτσμπουργκ στο πρώτο ματς για τα νοκ-άουτ του Γιουροπα Λίγκ.

Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους, στην δύσκολη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία και για τα δεδομένα τα δικά τους, κάνουν μία «συγκινητική» προσπάθεια.

Νίκη 1-0 επί της Σαλερνιτάνα, την αγωνιστική που πέρασε και «ανάσα» σημαντική. Στον συν «έξι» από την Σαμπντόρια, στον συν «έντεκα» από την «ουραγό» Κρεμονέζε και στο μόλις στο μείον «δύο» από την Σπέτσια. Αυτήν «κυνηγάει» εξάλλου.

Απόψε πάντως το «έργο» της Βερόνα είναι πολύ δύσκολο, καθώς οι γηπεδούχοι «καίγονται» για την νίκη και θα μπούνε με «φόρα» στον αγώνα. Κακά τα ψέματα, η Ρόμα είναι το φαβορί και ειδικά μέσα στην έδρα της.

Πάντως δεν θα είναι παιχνίδι που θα το πάρει εύκολα, μιας και η Βερόνα θα το παλέψει. Με Μουρίνιο όμως οι «Ρωμαίοι» και με ομάδες του «χεριού» τους, έχουν τον τρόπο. Πάμε σε μία νίκη τους με under 3,5 λοιπόν και τίποτα άλλο.

21:45   Τουλούζ – Μαρσεϊγ

Τελευταία επιλογή μας είναι από την Γαλλία και την πολύ κρίσιμη και αμφίρροπη ταυτόχρονα, αναμέτρηση της Τουλούζ, με την Μαρσεϊγ. Δύο ομάδες που έχουν στόχους και για να μείνουν μέσα σε αυτούς πρέπει να πάρουν μόνο την νίκη απόψε. Βέβαια, το «τρίποντο» ένας θα το «γευτεί». Aν έρθει.

Δεν θα «ψαχτώ» για σημείο εδώ και ας δίνουν φαβορί τους φιλοξενούμενους. Θα πάω απλά στο over 2,5 που πληρώνει καλά και στα μεταξύ τους κατά το παρελθόν το έχουν φέρει πολλές φορές. ΥΓ. Στον πρώτο γύρο η Μαρσεϊγ είχε κερδίσει 6-1!  

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα