Connect with us

Στοίχημα

«Κατηφορίζει» το γήπεδο στην Φιλαδέλφεια, για κάθε ομάδα. Μόνο νίκη θέλει η Λιντς!

Καλημέρα σε όλους του φίλους μου και καλό ΣΚ. Τεράστιο και σήμερα το κουπόνι, αφού όλα τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι ομάδες που έχουν στόχους, θέλουν να προχωρήσουν με νίκες. Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία θα είναι στις επιλογές μας και τα παιχνίδια που θα ασχοληθούμε έχουν καλά σημεία για ποντάρισμα.

16:30  Κολονία – Βόλφσμπουργκ

Με Γερμανία θα κάνουμε αρχή και τον αγώνα της Κολονίας με την Βόλφσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι στην προσπάθεια που κάνουν φέτος για ένα Ευρωπαϊκό «εισιτήριο», δεν τα πάνε άσχημα και για τα δικά τους στάνταρ. 6-8-7 με 32-34 και στο μείον «τέσσερα» από την έβδομη θέση που κατά σύμπτωση είναι η σημερινή τους αντίπαλος.

Την αγωνιστική που πέρασε η Κολονία έχασε (0-3) από την Στουτγάρδη εκτός έδρας, σε ένα ματς, όπου δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική σχεδόν καθόλου. Με το ίδιο σκορ έχασε και η Βόλφσμπουργκ από την Λειψία όμως και είδε τις ομάδες που την «κυνηγάνε», να μειώνουν την διαφορά.

Έτσι, είναι μονόδρομος το «τρίποντο» και για τις δυο ομάδες σήμερα. No-bet ο αγώνας και η καλύτερη και εφικτή επιλογή είναι τα γκολ εδώ. Πιο συγκεκριμένα το over 2,5 που το βρίσκουμε από 1,80 μέχρι 2,00!

16:30 Λειψία – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Από Γερμανία και η δεύτερη επιλογή μας και μάλιστα από ντέρμπι. Λειψία εναντίον Αϊντραχτ σε ένα ματς δίχως «αύριο» και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για να «χωρέσουν» στην «τετράδα». 11-6-4 με 43-26, στο μείον «ένα» από αυτήν οι γηπεδούχοι.

11-5-5-με 42-29 στο μείον «δύο» από την τέταρτη θέση οι φιλοξενούμενοι και στο μείον «ένα» από Λειψία. Όπως καταλαβαίνει κανείς πολύ εύκολα λοιπόν, θα «πέσουν» κορμιά στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο ομάδες προέρχονται και από αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα (Με Σίτυ οι γηπεδούχοι. Με Νάπολι οι φιλοξενούμενοι), αλλά αυτό και για Γερμανική ομάδα, δεν λέει τίποτα.

Έχουν συνηθίσει να παίζουν στα «κόκκινα». Αυτός είναι και ο λόγος που θα ψάξουμε κέρδος και σε αυτό το ματς, στα γκολ. Over 2,5 λοιπόν και αναμένουμε. Από 1,70 ως και 1,95 το βρίσκουμε.

17:30 Α.Ε.Κ. – Αστέρας Τρίπολης

Πάμε Ελλάδα τώρα και ένα ματς, όπου έχει ξεκάθαρο φαβορί για χίλιους-δύο λόγους.  Ο πρώτος είναι ότι η Α.Ε.Κ. παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην χώρα και χωρίς αμφισβήτηση από κανέναν. Ο δεύτερος είναι η έδρα της. Δεκατρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια εκεί με 36-2 τέρματα και μάλιστα οι «τριάρες» πάνε και έρχονται. Με κάθε αντίπαλο.

Την αγωνιστική που πέρασε τώρα, η ομάδα του Αλμεϊδα, στο δύσκολο παιχνίδι που είχε με τον ΠΑΟΚ, αν και δεν ήταν κακή (καλύτερη ήταν και με πολλές τελικές), έχασε (0-2) από δικά της λάθη. Στις δύο και μοναδικές ευκαιρίες που είχε η αντίπαλη ομάδα δέχθηκε τα γκολ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η ομάδα της Τρίπολης από την μεριά της, ήρθε ισόπαλη 1-1 στα Γιάννενα και αυτό ήταν το τέταρτο ματς σερί χωρίς ήττα. Με τον Μάτζιο έχει φτιάξει προς το καλύτερο ο Αστέρας, αλλά το «τρένο» των πλέι – οφ έχει χαθεί από καιρό.

Στα του αγώνα τώρα. Οι γηπεδούχοι στην πορεία που κάνουν για το πρωτάθλημα, θέλουν μόνο τη νίκη σήμερα και τίποτα άλλο, ώστε να βάλουν έξτρα «πίεση» τόσο σε Παναθηναϊκό όσο και Ολυμπιακό που παίζουν λίγη ώρα αργότερα.

Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους, δεν είναι ομάδα που θα κάτσουν να κοιτάνε και θα ψάξουν τις «στιγμές» τους στον αγώνα, όσο και το να βάλουν «δύσκολα» στην Α.Ε.Κ. Το νέο της γήπεδο «βράζει» σε κάθε ματς όμως και «κατηφορίζει» για κάθε αντίπαλο που το έχει «επισκεφτεί».

Ο Αστέρας δύσκολα θα αποτελέσει εξαίρεση λοιπόν και κακά τα ψέματα, οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι κατά πολύ. «Άσσος» από ημίχρονο λοιπόν με over 1,5, όπου το βρίσκουμε από 1,75 ως 2,00 απόδοση στις εταιρείες.

17:00 Λιντς – Σαουθάμπτον

Πάμε στην Αγγλία τώρα και στην «Πρέμιερ Λιγκ», εκεί που η Λιντς υποδέχεται την Σαουθάμπτον σε έναν αγώνα δίχως επόμενη μέρα. Και για τις δύο ισχύει αυτό βέβαια. 4-7-12 με 28-39 δεύτερη από το τέλος η γηπεδούχος ομάδα. Τελευταία με 5-3-15 και τέρματα 15-19 οι φιλοξενούμενοι.

Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες και όποια χάσει, θα πρέπει να ετοιμάζει «βαλίτσες» για την «Τσάμπιονσιπ», βάσει λογικής.

Ήττα (0-1) εκτός έδρας για την Λιτνς από την Έβερτον την αγωνιστική που πέρασε και τα «σύννεφα» είναι κατάμαυρα στον ουρανό του «Έλαντ Ρόουντ». Στον αντίποδα τώρα, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τεράστια νίκη (1-0) εκτός έδρας επί της Τσέλσι και αυτό έχει αναθαρρήσει κάπως τις ελπίδες για καλύτερες μέρες στον σύλλογο.

Η Λιντς πάντως και ασχέτως την πορεία που κάνει ως τώρα, αδικείτε. Υπήρξαν παιχνίδια που ήταν πολύ καλύτερη από τους αντιπάλους της, αλλά η τύχη της γύριζε την «πλάτη». Σαν ομάδα είναι και κάπως καλύτερη από την Σαουθάμπτον, αλλά χρειάζεται μια νίκη που θα της δώσει ψυχολογία.

Ευελπιστούμε σήμερα να «σπάσει» η ατυχία της και να μας πληρώσει. Από 2,00 ως 2,30 φτάνει ο «άσσος» στις εταιρείες και αξίζει το ρίσκο. ΥΓ. Οι φιλοξενούμενοι σήμερα θα έχουν και κάποιες σημαντικές απουσίες που θα μπορούσαν να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα