Connect with us

Gaming

Κοιμώμενοι γίγαντες που αξίζει να παίξετε στο FM24

Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο από κοιμώμενους γίγαντες, ομάδες με μεγάλο κοινό και οπαδούς που ζητάνε η ομάδα τους  να βρεθεί ξανά στις πρώτες θέσεις.

Ένας κοιμώμενος γίγαντας θα σας βοηθήσει ή και θα σας αγχώσει να πάτε την ομάδα ψηλά, ο σύλλογος δεν είχε ποτέ μια περίοδο μεγάλης διαρκείας με επιτυχίες, αλλά έχει τη δυνατότητα να κεφαλαιοποιήσει την επιτυχία με διαρκή ανάπτυξη.

Crystal Palace

Οποιαδήποτε ομάδα του Λονδίνου έχει προφανώς τεράστιες δυνατότητες. Ωστόσο, η Crystal Palace αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση. Οι «Αετοι» έχουν από τους πιο παθιασμένους, πιστούς και υπομονετικούς οπαδού στην Αγγλία, έχουν επίσης εγκαταστάσεις για εκπαιδεύσει και Ακαδημίες με υψηλή βαθμολογία. Όλα αυτά σημαίνουν ότι θα λάβετε ένα πολύ υψηλό διαμέτρημα νέων παιχτών που έρχονται από  τις Ακαδημίες κάτι που το κάνει ιδανικό για μια μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση για την οικοδόμηση μιας νέας δύναμης στο Λονδρέζικο ποδόσφαιρο.

Αν αναλάβετε την ομάδα, θα βρείτε έναν σύλλογο ικανό να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους στην Πρέμιερ Λιγκ.

AFC Wimbledon

Η AFC Wimbledon είναι η φυσική συνέχεια της Wimbledon FC μετά την «άγαρμπη» έξωση από την ιστορική περιοχή και μετονομασία τους σε MK Dons.

H ομάδα-φοίνικας αγωνίζεται στην League 2 και έχει ένα αρκετά πιστό κοινό που αν καταφέρεται να την ανεβάσετε στην Premier League σίγουρα θα έχετε αρκετά έσοδα από τους sold out αγώνες.

Φυσικά η άνοδος στην Premier League είναι ένας ηράκλειος στόχος. Αλλά για την Wimbledon, τίποτα δεν είναι απίθανο.

Banik Ostrava

Ο σύλλογος μπορεί να αγωνίζεται ήδη στην κορυφαία κατηγορία στην Τσεχία, αλλά έχει τη δυνατότητα να πάει πολύ ψηλότερα. Η Banik έχει και αυτή μια αρκετά δυνατή βάση οπαδών. Έχει επίσης πολύ καλές εγκαταστάσεις σε όλα τα επίπεδα, κάτι που την κάνει την τέλεια πλατφόρμα για την ανάπτυξη ενός συλλόγου. Εάν μπορείτε να μετατρέψετε αυτόν τον σύλλογο σε έναν διεκδικητή στο Τσεχικό Πρωτάθλημα – και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τος Ακαδημίες του – δεν υπάρχει λόγος να μην κοιτάτε τα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Valerenga

Αυτή τη στιγμή, η Valerenga υποβιβάστηκε  στην Eliteserien μετά από 22 χρόνια.

Το νορβηγικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε άνοδο, με την Valerenga να βρίσκεται σε με κακή περίοδο, η ομάδα έχει πολύ καλές εγκαταστάσεις κάτι που της δίνουν αρκετές δυνατότητες για την αναγέννηση και την αντεπίθεση, η Νορβηγική ομάδα είναι ο ορισμός του κοιμώμενου γίγαντα και αξίζει κάποιος να την διαλέξει για ένα δυνατό save.

Πηγή: FM Blog

Advertisement

Must See

More in Gaming