Connect with us

Στοίχημα

Κουνάει «σεντόνι» και με τη «βούλα» η Λάτσιο. Το παλεύει η Χέρτα!

Με 1/3 κλείσαμε την μέρα εχθές και να είχαμε λίγο τύχη, θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερη. Στο παιχνίδι της Φιορεντινά με την Βασιλεία πέσαμε έξω τελείως, μια και οι Ιταλοί την «πάτησαν», έχασαν 1-2 και τώρα «τρέχουν». Το ματς της Γουέστ Χαμ με την Άλκμααρ μας πλήρωσε, αφού πέρασε το over (2-1 νίκη για τους Άγγλους). Στον αγώνα της Ρόμα τώρα με την Λεβερκούζεν, αν και ήμασταν «μέσα» στις προβλέψεις μας, δεν πληρωθήκαμε. Είπαμε θα γίνει ματς με πολύ χαμηλό «τέμπο», που για το Μουρίνιο είναι ότι πρέπει και για αυτόν τον λόγο, πήγαμε στο 1Χ με over 1,5. 1-0 κέρδισε η Ρόμα για την ιστορία, μα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι 2-0 ή 1-1. Δεν μπήκε το γκολ και χάσαμε το σημείο.

21:30 Κολωνία – Χέρτα

Από Γερμανία η πρώτη επιλογή και σήμερα δεν έχω σκοπό να σας κουράσω καθόλου. Στο ματς της Κολωνίας με την Χέρτα, το ενδιαφέρον είναι «μονόπλευρο». Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο την νίκη, αφού με ρεκόρ 6-7-18 και 37-62 τέρματα, είναι στον «πάτο» της βαθμολογίας και στο μείον «πέντε» από την παραμονή.

Η νίκη (2-1) επί της Στουτγάρδης, την αγωνιστική που πέρασε ήταν η πρώτη ύστερα από οκτώ ματς. Η Κολωνία πάντως και ύστερα από το τεράστιο «διπλό» στην έδρα της Λεβερκούζεν , σώθηκε και πλέον θα παίξει τα τελευταία τρία παιχνίδια χωρίς άγχος.

Το τελικό 2-1 ήταν πολύ δίκαιο για την ομάδα του Μπάουμγκαρντ και το ρεκόρ της έφτασε πλέον στο 9-11-11 με 42-49. Υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι, αλλά όχι ξεκάθαρο. Οι αποδόσεις, όσο και η…αδιαφορία των γηπεδούχων όμως, με κάνουν να σκέφτομαι διαφορετικά.

Το τελευταίο της «χαρτί» παίζει η Χέρτα απόψε και με τις αποδόσεις που βλέπω στο «σετ», έχω καταλήξει προς τα που θα πάω.  1,90 και 1,95 δεν υπάρχει, όταν μιλάμε για Γερμανία. Σε αποδόσεις άνω του 4,40 το «διπλό» και θα ρισκάρουμε σε αυτό, καθώς πάμε με την ομάδα που «καίγεται» στο «ζευγάρι».

21:45 Λάτσιο – Λέτσε

Στην Ιταλία τώρα, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Και για τις δύο ομάδες αυτήν τη φορά. 19-7-8 με 52-26 και τρίτη στην βαθμολογία η Λάτσιο που κόντρα στην Λέτσε απόψε και με νίκη, πάει δεύτερη και «κλειδώνει» την παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Ήττα (0-2) με κάτω τα χέρια την αγωνιστική που πέρασε, για την ομάδα του Σάρι από την Μίλαν εκτός έδρας. Η Λέτσε τώρα, ακόμα δε έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, αφού με το 7-10-17 και τα 28-41 τέρματα, είναι στο συν «τέσσερα» από τις επικίνδυνες θέσεις.

Την αγωνιστική που πέρασε και στην εντός έδρας ήττα (0-10 από την Βερόνα, δεν ήταν κακή. Άτυχη ήταν. Στα του σημείου μας τώρα. Οι αποδόσεις στο «σετ» είναι απολύτως σωστές, αφού η Λάτσιο είναι το φαβορί στην αναμέτρηση και δίκαια μάλιστα. Πολύ σοβαρή στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς και ο στόχος της δεύτερής θέσης είναι εφικτός.

Η Λέτσε τώρα, θα παλέψει το ματς, αλλά πολύ δύσκολα θα πάρει κάτι από αυτό. Με νίκη οι γηπεδούχοι «καθαρίζουν» με την «τετράδα» και ένα ποντάρισμα στον «άσσο» με under 4,5 είναι εφικτό και το βρίσκουμε πάνω από το 1.70. ΥΓ. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, καθώς τα περισσότερα παιχνίδια της Λέτσε, σπάνια πάνε πάνω από τα δύο γκολ.

22:00 Μαγιόρκα – Κάδιθ

Με Ισπανία θα κλείσουμε και ένα ακόμα παιχνίδι, όπου υπάρχει ενδιαφέρον από τις δύο ομάδες (όχι τόσο για την Μαγιόρκα πάντως) και μάλιστα τον ενδιαφέρον είναι για την παραμονή. Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μαγιόρκα, ύστερα από την ήττα στην Χιρόνα.

Το τελικό 1-2 έφτασε το ρεκόρ της στο 11-8-14 με 32-37 και ούτε με «θαύμα» δεν θα πέσει. Οκτώ ομάδες έχει από «κάτω» της εξάλλου.

Η Κάδιθ πάντως, «καίγεται» για βαθμούς ή βαθμό απόψε, μιας και με το 8-11-14 και 26-49 είναι στο συν «ένα» από τις επικίνδυνες θέσεις και με το πέρας της αγωνιστικής, μπορεί να βρεθεί μέσα σε αυτές. «Βαριά» ήττα (1-5) στην Μαδρίτη, την αγωνιστική που πέρασε από την Ατλέτικο.

Παράξενες οι αποδόσεις στο «σετ» και πως να μην είναι μάλιστα, όταν μιλάμε για δύο ομάδες που πάνω-κάτω είναι στα ίδια «επίπεδα». Λίγο καλύτερη είναι αυτήν την στιγμή η γηπεδούχους που και ένας βαθμός απόψε, θα της είναι αρκετός. Δυσκολεύεται εκτός έδρας η Κάδιθ και δύσκολα θα την δούμε να ψάχνει την νίκη.

Αν πάντως, της έλεγε κάποιος να πάρει τον «βαθμό» χωρίς να παίξει και να φύγει, σίγουρα θα έλεγε ναι. Εξαρτάται βέβαια και από τις…ορέξεις που θα έχουν οι γηπεδούχοι. Έτσι, ένα ποντάρισμα στο 1Χ με under 2,5 είναι ένα καλό σημείο για ποντάρισμα και εφικτό.

Συνοπτικά προτείνω

Κολωνία – Χέρτα : 2(4,45 – 4,750

Λάτσιο – Λέτσε : 1 / under 4,5 (1,70 – 1,75)

Μαγιόρκα – Κάδιθ : 1X / under 2,5 (1,80 – 2,00)          

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα