Connect with us

Αγγλία

Κύπελλο Αγγλίας: Νικήτρια η Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ 

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το Νταμπλ αφού μετά το πρωτάθλημα κατέκτησε και το κύπελλο Αγγλίας επικρατώντας της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ στο «Γουέμπλεϊ» με 2-1.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν σημείωσε το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία των τελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, με το οποίο στο 12ο δευτερόλεπτο έβαλε μπροστά στο σκορ τους «πολίτες» απέναντι στη Γιουνάιτεντ.

Στο 33ο λεπτό όμως η Γιουνάιτεντ, που έως τότε δεν είχε καταφέρει να φθάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, κατάφερε να βρεθεί στο σημείο του πέναλτι, μετά από απροσεξία του Γκρίλις, που βρήκε την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής. Ο Μπρούνο Φερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε το ματς.

Στην επανάληψη και πάλι ο Γκουντογκάν είχε τον λόγο και με ένα ακόμη σουτ εκτός περιοχής στο 51ο λεπτό κατάφερε να δώσει ξανά στους «πολίτες» την πρωτοπορία στο σκορ.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Ορτέγα, Γουόκερ, Ντίας, Αγκάνζι, Στόουνς, Ρόδρι, Γκουντογκάν, Σίλβα, Ντε Μπρόινε (76′ Φόντεν), Γκρίλις (89′ Ακε), Χάαλαντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ερικ Τεν Χαγκ): Ντε Χέα, Μπισάκα, Σο, Βαράν, Λίντελοφ (83′ Μακ Τόμινεϊ), Κασεμίρο, Ερικσεν (62′ Γκαρνάτσο), Φερνάντες, Φρεντ, Σάντσο (78′ Βέγκχορστ), Ράσφορντ.

Advertisement

Must See

More in Αγγλία