Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Ενός τελικού μύρια έπονται

Το σίριαλ με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζεται μετά και την ανακοίνωση από την Επιτροπή Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού που αρνήθηκε να γίνει ο τελικός στο στάδιο. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προσχώρησε σε απάντηση της ανακοίνωσης την οποία χαρακτήρισε «χυδαία».

Η Ανακοίνωση της Επιτροπής Διαχείρισης:

«Πληροφορηθήκαμε ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές

Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους – πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στο φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται».

Η Ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σχετικά με τη χυδαία ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού, την οποία αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων, από την ΕΠΟ τονίζεται το εξής:

Η ομοσπονδία ήταν έτοιμη για αυτή την παλινωδία για αυτό και τις προσεχείς μέρες θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας».

Ως εκ τούτου η αναζήτηση ξεκινά από το «μηδέν» με ζητούμενο ποια γήπεδα πληρούν τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή του αγώνα, με κυριότερη εκείνη της «ουδέτερης έδρας».

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο