Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ και πλέον βλέπει τελικό

Με ένα μήνα καθυστέρηση, έγινε ο αγώνας της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος». Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε ουσιαστικά τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά και την επιβλητική του νίκη του με 5-1.

Τα γκολ των Κάλεντ Νάρεϊ μόλις στο 13ο δευτερόλεπτο, Γιάννη Κωνσταντέλια στο 25’, Ντάγκλας Αουγκούστο στο 62′, Μπράντον Τόμας στο 67′ και Ζόαν Σάστρε στο 69’, έκαναν την ρεβάνς στη Τούμπα τυπική αναμέτρηση, ενώ για την Λαμία τον γκολ έβαλε ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ στο 86’.

Ο ΠΑΟΚ σκόραρε νωρίς και έδειξε ότι οι γηπεδούχοι θα έχουν δύσκολο έργο, ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι κοντά στο 15’, αλλά, ο διαιτητής μέσω του VAR είχε αντίθετη άποψη. Το 2-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ξανά ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα με τον Αουγκούστο στο 62′ να κάνει το 3-0, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βάλουν κάποιο γκολ και με τους παίχτες του ΠΑΟΚ σε καλή φόρμα έκαναν το 5-0 στο 69’ με το γκολ του Ζόαν Σάστρε. Η γηπεδούχοι έβαλαν το γκολ της τιμής με τον Ρούμπεν Μαρτίνεθ στο 86’.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Σιμόν), Αντέτζο, Κορνέζος, Σαραμαντάς, Σλίβκα, Τζανδάρης (59′ Νούνιες), Στάνκο (59′ Ντε Βινσέντι), Μαρτίνεθ, Ασκόφσκι (65′ Αμπάντα), Μανούσος (65′ Μεδίνα).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σάστρε, Αουγκούστο (63′ Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (71′ Ελ Καντουρί), Α. Ζίβκοβιτς (75′ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας (63′ Τάισον), Μπράντον (75′ Τζίμας).

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο