Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Νίκη του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στον πρώτο αγώνα στην Τούμπα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Και οι δυο ομάδες είχαν αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μέρος, ο αγώνας ήταν μοιρασμένος, με τους “Πράσινους” να έχουν την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα στο 21’. Έπρεπε να περάσουν 14 λεπτά για να απειλήσει ο ΠΑΟΚ. Το 0-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα, πίεσε και με τον Παναθηναϊκό να μην πατάει καλά, προηγήθηκε στο 52’ με τον Τόμας και 20 λεπτά αργότερα, ο νεοεισελθών και στο ντεμπούτο του, Τάισον, έκανε το 2-0. Στο 91’ ο “Δικέφαλος του Βορρά” μπορούσε να κάνει το 3-0 μετά το λάθος του Πούχατς που έστειλε την μπάλα προς την εστία του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια του να κόψει τη μπάλα και ο Λοντίγκιν με μια τρομερή επέμβαση έδιωξε τελευταία στιγμή.  

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (78′ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο (68′ Σβαμπ), Ντάντας, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84′ Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ (68′ Τάισον), Μπράντον (68΄Ολιβέιρα)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ (81′ Καμπετσής), Πέρεθ, Κουρμπέλης (46′ Τσόκαϊ), Τσέριν, Μπερνάρ (46′ Βέρμπιτς), Παλάσιος (81′ Κώτσιρας), Ιωαννίδης (70′ Πούχατς)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο