Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Σα βγεις στον πηγαιμό για τον…

Το σίριαλ για το που θα διεξαχθεί ο τελικός δεν έχει τελειωμό, το Άγιος Πάσχα πέρασε και ακόμη λύση δεν βρέθηκε, οι εκλογές που θα γίνουν στα μέσα με τέλη Μάη δεν είναι και τόσο μακριά, θα γίνει πριν ή μετά τις εκλογές δεν ξέρουμε, για την ώρα πρέπει να βρεθεί το γήπεδο που θα γίνει.

Η Κύπρος είπε “ευχαριστούμε για την προτίμησή σας, αλλά όχι”, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε με τη σειρά του “είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας πω όχι”. Το ΟΑΚΑ είναι η επόμενη επιλογή, αλλά, μια ανταλλαγεί ανακοινώσεων δεν βοηθάει την κατάσταση, το ΔΣ του ΟΑΚΑ είπε ότι “Ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε επιστολή της ΕΠΟ σχετικά με τη δυνατότητα τυχόν διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2023.” Αλλά και ότι η εποχή δεν χρωστάει για τον περσινό τελικό: “κ. Βιδάκης ενημέρωσε επιπλέον τον κ. Μπαλτάκο για την εκκρεμούσα οφειλή της ΕΠΟ προς το ΟΑΚΑ από τη διεξαγωγή του περσινού Τελικού Κυπέλλου, για την εξόφληση της οποίας η Ομοσπονδία δεν έχει μεριμνήσει.” Η ΕΠΟ απάντησε ότι: “Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί στο «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ» ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΛΟΥ.” Αλλά και ότι δεν χρωστάει: “Η ΕΠΟ ουδέν οφείλει στο ΟΑΚΑ. Όσοι υπεργολάβοι, από εργασίες του περσινού τελικού, έχουν αποστείλει τιμολόγια, έχουν εξοφληθεί.” ΜΕ το ΔΣ του ΟΑΚΑ να απαντάει ότι: “Σύμφωνα με το μεταξύ μας υπογεγραμμένο Πρωτόκολλο Ζημιών (εκ της κοινής συσταθείσας Επιτροπής), το σύνολο των καταγραφέντων ζημιών και του σχετικού προϋπολογισμού αποκατάστασής τους, υπερέβαινε τις 120.000€, εκ των οποίων ακόμη οφείλονται 46.316,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.”

Η ΕΠΟ μπορεί να μιλάει για το Πανθεσσαλικό, αλλά, ο Δήμαρχος έχει διαφορετική γνώμη, επίσης, για το ΟΑΚΑ πρέπει να συμφωνήσουν και οι δυο ομάδες του τελικού, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Είδωμεν… Σα βγεις στον πηγαιμό για τον… τελικό…

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο