Connect with us

Στοίχημα

Λίγες μέρες είναι μόνο, θα περάσουν!

Καλημέρα φίλοι μου. Η αλήθεια είναι ότι πριν κάτσω να γράψω αυτές τις γραμμές, το σκέφτηκα πολύ, καθώς δεν με «τραβάνε» ιδιαίτερα τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων. Πρέπει όμως να περάσουμε κάπως το βράδυ μας και γιατί να μην βγάλουμε και κέρδος στην τελική. Μπορεί να είναι για τους περισσότερους μεγάλη «ξενέρα», αλλά λίγες μέρες είναι, θα περάσουν!

21:45 Πορτογαλία – Λιχτενστάιν

Τέλος «εποχής» για Φερνάντο Σάντος στην Πορτογαλία, ύστερα από το μουντιάλ του Κατάρ, όχι όμως για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που θα συνεχίσει με το εθνόσημο στο «στήθος». Τουλάχιστον μέχρι και το απερχόμενο Γιούρο και βλέπουμε.

Νέος τεχνικός ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (κατά την γνώμη μου δεν θα μπορέσει να κάνει και πολλά) που έχει το δύσκολο έργο, να κάνει τους φίλαθλους της χώρας να….ξεχάσουν τον Σάντος που είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της, με ένα Γιούρο και ένα Nation League. Αυτοί είναι φυσικά και οι μοναδικοί τίτλοι της Πορτογαλίας.

Ο Μαρτίνεθ από την άλλη δεν έχει να επιδείξει και κάτι τρομερό (μην γελιέστε με την θέση του Βελγίου στο ranking), αφού το μεγαλύτερο κατόρθωμα του τόσα χρόνια ήταν μέχρι τους «οκτώ» του Παγκοσμίου κυπέλλου (2018) και τίποτα άλλο, παρότι έχει περάσει από τα «χέρια» του, ότι καλύτερο έχει βγάλει το ποδόσφαιρο της χώρας (Αζάρ, Λουκάκου, Ντε Μπρόινε, Κουρτουά, Καράσκο, Μέρτενς κλπ.) Αυτό και μόνο, εμένα μου λέει πολλά.

Πάμε στο στοιχηματικό κομμάτι τώρα, αυτό που μας ενδιαφέρει εξάλλου. Μία καλή αρχή είναι το παν. Έτσι, ο Μαρτίνεθ θα παρατάξει κόντρα στο αδύναμο Λιχτενστάιν ότι καλύτερο διαθέτει, ώστε να προσφέρει θέαμα στον κόσμο που θα γεμίσει το «Ζοσέ Αλβαλάδε».

Οι αποδόσεις όμως και σε όλα σχεδόν τα σημεία είναι για γέλια και «πεθαμένες», όπως και ο αντίπαλος της Πορτογαλίας. Ένα ποντάρισμα στα πέντε με έξι γκολ είναι ιδανικό λοιπόν και σε τιμές άνω του 2,55 που υπάρχει, είναι ένα καλό σημείο και εφικτό.

21:45 Ιταλία – Αγγλία

Περνάμε στο ντέρμπι της βραδιάς τώρα. Στο «κατάμεστο» από κόσμο «Ντιέγκο Μαραντόνα» υποδέχεται την Αγγλία η Ιταλία και θέλει να μπει με το «δεξί» στις υποχρεώσεις της. Η ομάδα του Μαντσίνι που είναι κάτοχος του τελευταίου Γιούρο (Νίκησε την Αγγλία στο τελικό του, στα πέναλτι), είδε το Μουντιάλ του Κατάρ από την τηλεόραση και σίγουρα δεν θέλει να λείψει ξανά από μία μεγάλη διοργάνωση. Θα είναι τεράστιο «πλήγμα» εξάλλου.

Για τους Άγγλους τώρα, ότι και να πούμε άκρη δεν βγάζουμε και σίγουρα θα χρειαστούμε «ψυχίατρο». Δεν εξηγείτε εξάλλου, να έχεις το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και να είσαι χωρίς Εθνικό τίτλο από το μακρινό 1966.

Στο πρόσφατο Μουντιάλ, αν και οι προσδοκίες ήταν ΓΙΑ ακόμα μία φορά μεγάλες, έφτασε μέχρι τους «οκτώ». Και πολύ τους ήταν αν θέλετε την γνώμη μου. Πάμε στο σημείο που θα μας πληρώσει όμως. Από το 2015 (συμπεριλαμβανομένου και του πρόσφατου τελικού μεταξύ τους) οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες πέντε φορές, τόσο σε επίσημους όσος και φιλικούς αγώνες. Και οι πέντε έληξαν ισόπαλοι και κανένας με πάνω από δύο τέρματα.

Μιλάμε για παιχνίδια τακτικής και…ξύλου ξεκάθαρα. Τελευταίο ματς, όπου υπήρξε νικητής πάντως, ήταν το 2014 στο Μουντιάλ, με τους Ιταλούς να επικρατούν 2-1. Γενικά οι Ιταλοί έχουν το «πάνω» χέρι με τους Άγγλους. 3-6-1 στα δέκα τελευταία. Πάμε στο 1Χ με over 1,5 λοιπόν που το βρίσκουμε σε αποδόσεις άνω του 2,30!. ΥΓ. Δύσκολα θα μπορέσει η Αγγλία να πάρει κάτι περισσότερο από την ισοπαλία κατά την άποψη μου και σε αυτά τα ματς η παράδοση πάιζει μεγάλο ρόλο.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα