Connect with us

Στοίχημα

Λεβερκούζεν για «σεντόνι». Από το «Φόλκσπαρ Στάντιον» περνάει η άνοδος για Αμβούργο και Πάντερμπορν!

Με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα ασχοληθούμε σήμερα, καθώς εκτός από πολύ κρίσιμες, έχουν και σημεία με καλές αποδόσεις. Εχθές μόνο η Κηφισιά μας πλήρωσε, αφού κέρδισε εύκολα 3-0 την Α.Ε.Κ Β΄. Το over 2,5 που είχαμε σαν σημείο. Στις άλλες δύο επιλογές δεν καταφέραμε τίποτα, αφού η Γιουνάιτεντ (2Χ over 1,5 το σημείο μας) έχασε από την Μπράιτον (0-1) εκτός έδρας, ενώ το αμφίσκορο στο Μπιλμπάο – Μπέτις, αν και είχε γκολ νωρίς, δεν βγήκε. 1-0 κέρδισε η Μπέτις για την ιστορία.

19:30  Χόνβεντ – Κεσκεμέτι

Με Ουγγαρία θα κάνουμε αρχή και με έναν αγώνα, όπου και οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη. Το εκτός έδρας 2-2 της Χόνβεντ στην Βάρντα, δεν ήταν και ότι καλύτερο, αφού την έχει «καθηλωμένη» στην εντέκατη θέση της βαθμολογίας, όπου ισοδυναμεί με υποβοβιβασμό.

Με 7-8-14 και 30-46, είναι στο μείον «ένα» από την παραμονή και με νίκη απόψε κόντρα στην Κεσκεμέτι, θα βγει από το «τούνελ» Έστω και προσωρινά. Οι φιλοξενούμενοι τώρα και με ρεκόρ 13-12-4 με 45-28, κάνουν μία πολύ καλή χρονιά (ίσως την καλύτερη τελευταια είκοσι χρόνια), είναι δεύτεροι στην βαθμολογία και κρατάνε στα «χέρια» τους το «εισιτήριο» για το Κόνφερενς Λιγκ.

Είναι και στο μείον «εννέα» από την πρώτη Φερεντσβάρος και θέλουν την νίκη απέναντι στην Χόνβεντ, ώστε να βάλουν λίγο «πίεση» στην «κούρσα» του τίτλου. Εντάξει, δύσκολα θα «πέσει» η Φερεντσβάρος από εκεί, αλλά για ποδόσφαιρο μιλάμε.

Στην εντός έδρας ήττα (2-3) από την Πάκσι την αγωνιστική που πέρασε πάντως, δεν ήταν καλή και απόψε θέλει να «ρεφάρει». Είναι καλύτερη ομάδα από την Χόνβεντ φέτος και οι αποδόσεις στο «σετ» είναι απολύτως  δίκαιες για αυτήν. Σε αποδόσεις άνω του 2,60 το «διπλό» και αξίζει το ποντάρισμα.

19:30 Αμβούργο – Πάντερμπορν

Πάμε σε ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, από την Β΄ Γερμανίας μάλιστα. Τα «ρέστα» τους για την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία παίζουν απόψε στο «Φόλκσπαρ Στάντιον», Αμβόυργο και Πάντερμπορν.

Στο 17-5-8 με 60-41 και στο μείον «τέσσερα» από την δεύτερη προνομιούχο θέση, το Αμβούργο, θέλει μόνο τη  νίκη κόντρα στην Πάντεμπορν, ώστε να μειώσει από την δεύτερη θέση την διαφορά και να «τελειώσει» την Πάντεμπορν, ακόμα και από την διεκδίκηση της τρίτης θέσης, που δίνει δικαίωμα ανόδου μέσο «μπαράζ».   

Ήττα εκτός έδρας 2-3 από το Μαγδεμβούργο την αγωνιστική που πέρασε για το Αμβούργο, σε ένα ματς, όπου και λίγα ήταν τα «τρία». Σε αντίθεση με την αντίπαλο της, η Πάντερμπορν, «φιλοδώρησε» την Μπραουνσβαϊγκ με μια ωραία «πεντάρα» πριν λίγα βράδια και έφτιαξε την ψυχολογία της ενόψει του αποψινού δύσκολου αγώνα.

Στο 15-5-10 με 61-37 το ρεκόρ της, τέταρτη και στο μείον «έξι» από το Αμβούργο, θέλει μόνο την νίκη. Σε περίπτωση ήττας οι εννέα βαθμοί, ούτε με «θαύμα» δεν «μαζεύονται» μετά, ενώ μπορεί να βρεθεί μέχρι και έκτη, ύστερα από το πέρας της αγωνιστικής.

«Τελικός» και για τις δύο ομάδες το συγκεκριμένο παιχνίδι, έτσι όπως τα έχει φέρει η βαθμολογία και με τις αγωνιστικές να λιγοστεύουν, η κάθε «στραβή» μετράει διπλά στην «σούμα». Υπάρχει ένα προβάδισμα λόγο έδρας στου γηπεδούχους, αλλά με την «εικόνα» που είχαν στο Μαγδεμβούργο, δεν τους εμπιστευόμαστε. Όσο εύκολα βάζουν γκολ άλλο τόσο δέχονται.

Την καλύτερη επίθεση (μαζί με την Χαϊντενχάιμ) έχουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά και άμυνα που δεν είναι ομάδας που ψάχνει την άνοδο.  Δύσκολα θα δούμε και κλειστό ματς (για Γερμανία μιλάμε εξάλλου) και το over 1,5 ημιχρόνου, αν και ρίσκο, αξίζει όταν βλέπουμε σε αποδόσεις άνω του 2,25.

21:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν – Κολωνία

Από Γερμανία ήταν η προηγούμενη επιλογή μας, με Γερμανία θα κλείσουμε κιόλας. Από την Πρώτη κατηγορία μάλιστα και με ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό βαθμολογικά και στοιχηματικά φυσικά. Τα «ρέστα» της για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει η Λεβερκούζεν τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν, θέλει το απόλυτο και μετά να κάνει «ταμείο».

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έχει κάνει ένα τεράστιο «θαύμα» από την ώρα που την ανέλαβε. Στον «πάτο» της βαθμολογίας ήταν και μάλιστα χωρίς «φως» για καλύτερες μέρες.

Πήρε τα «πάνω» της όμως και με ένα τρομερό σερί ( το μεγαλύτερο αήττητο στην Ευρώπη ως τώρα), είναι έκτη (έξοδος στο Κόνφερενς), στο μείον «έξι» από το Γιουρόπα Λιγκ και στο μείον «οκτώ» από την «τετράδα» και στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ!

Ύστερα από το 0-0 στην έδρα της Ουνιόν την αγωνιστική που πέρασε, έφτασε στο 14-6-10 με 53-41 το ρεκόρ της και απόψε κόντρα στην Κολωνία, θέλει μόνο νίκη και να εκμεταλλευτεί, τις όποιες απώλειες βαθμών, από τις ομάδες που «κυνηγάει» και την «κυνηγάνε» φυσικά. 10-4-0 στο αήττητο της πλέον.

Η Κολωνία τώρα και ύστερα από την ήττα (0-1) πριν λίγες μέρες, εντός έδρας από την Φράιμπουργκ, είδε το ρεκόρ της στο 8-11-11 με 40-48, όπως και την θέση της, στην βαθμολογία, στον αριθμό «έντεκα». Αδιάφορη σχεδόν (επτά βαθμούς από τις επικίνδυνες θέσεις) από εδώ και πέρα λοιπόν και με τον τεχνικό της, ίσως να αρχίσει κάποια «πειράματα» στα επόμενα παιχνίδια ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό δεν σημαίνει κάτι όμως, αφού θα ψάξει ένα καλό «πλασάρισμα» στην βαθμολογία, για να κλείσει καλά την χρονιά της. Έτσι, απόψε (όπως και σε κάθε παιχνίδι της φυσικά) δεν έχει λόγο να παίξει κλειστά. Έχει απουσίες σημαντικές όμως, πετυχαίνει την Λεβερκούζεν στα πολύ «πάνω» της και να «καίγεται» για νίκη.

Είναι καλύτερη φυσικά η γηπεδούχος ομάδα και δίκαια το φαβορί κόντρα στην Κολωνία. «Χαμηλές» οι αποδόσεις όμως και μαζί με τον «άσσο» θα «παντρέψουμε» το over 1,5, όπου πάει την απόδοση πάνω από το 1,90.

Συνοπτικά προτείνω

Χόνβεντ –  Κεσμέτι : 2 (2,60 – 2,75)

Αμβούργο – Πάντερμπορν : Over 1,5 ημ (2,25 – 2,35)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Κολωνία : 1 over 1,5 (1,91 – 2,00)

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα