Connect with us

Εθνική Ελλάδος

Μάλτα – Ελλάδα 2-2 και παραλίγο “φιλικό” κάζο

Η Ελλάδα γλύτωσε τα χειρότερα και πήρε την ισοπαλία στο φιλικό που έδωσε με την Μάλτα στη Βαλέτα.

Η εικόνα που έδειξε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν ήταν πολύ καλή, παρά τις απουσίες που είχε και ο Γκουστάβο Πογέτ ήθελε να δοκιμάσει και νέους παίχτες.

Η Ελλάδα, αν και δεν ξεκίνησε καλά, προηγήθηκε στο 38ο λεπτό, με γκολ του Τάσου Μπακασέτα.

Η Μάλτα, έδειξε ότι ήθελε να πάρει την νίκη γοήτρου με τον Πασχαλάκη να είναι έτοιμος και να σταματάει τους γηπεδούχους στο 10’ και στο 14’.

Στο 44ο λεπτό ο Χατζηγιοβάννης, έκανε το 2-0, αλλά, δεν μέτρησε γιατί ήταν σε θλάση οφσάιντ. Το 1-0 υπέρ μας, ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 2ο μέρος, η Μάλτα μπήκε καλύτερη και ισοφάρισε στο 54’ με τον Ντεγκαμπριέλε.

Με την Εθνική να μην απειλεί και να μένει άνυδρη, η γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 67’ με τον Τεουμά.

Δυο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, η Εθνική γλύτωσε το “φιλικό” κάζο, με τον Ταξιάρχη Φούντα στο 86ο λεπτό να κάνει το 2-2.

ΜΑΛΤΑ (Γκίλμπερτ Άγκιους): Μπονέλο, Σ. Μποργκ, Πέπε, Τζ. Μποργκ (89΄ Μίκαλεφ), Τζ. Μπονγκ (52΄ Κορμπαλάν), Γκιλομιέρ, Τέουμα, Καμενζούλι, Ντίμεχ (80΄ Τζονς), Π. Μπονγκ (80΄ Κρίστενσεν), Ντεγκαμπριέλε (80΄ Σαταριάνο).

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ): Πασχαλάκης, Ρότα, Γιαννούλης (80΄ Κυριακόπουλος), Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας (46΄ Κουλιεράκης), Σιώπης (80΄ Αλεξανδρόπουλος), Μπακασέτας (46΄ Μπουχαλάκης), Μάνταλος, Χατζηγιοβάννης, Ιωαννίδης (69΄ Δουβίκας), Πέλκας (68΄ Φούντας).

 

Advertisement

Must See

More in Εθνική Ελλάδος