Connect with us

Super League

Μαγική υποδοχή για τον Μαρσέλο

Μεγαλοπρεπείς υποδοχή επιφύλαξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ Μαρσέλο.

Ο 34χρονος άσος έφτασε στην Ελλάδα στις 18:20 με ιδιωτικό τζετ, με τον Κριστιάν Καρεμπέ να τον υποδέχεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Περίπου 20.000 φίλοι των «ερυθρόλευκων» κατέκλυσαν τις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» για να δουν και να αποθεώσουν τον Μαρσέλο.

Λίγο μετά τις 20:30 ο Μαρσέλο συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μετά τις ομιλίες των Κριστιάνο Καρεμπέ και του Προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη που προετοίμασαν τον κόσμο για την άφιξη του Μαρσέλο σε ένα εκστασιασμένο κόσμο, με τον ίδιο να δηλώνει: “Κοντά μας ο Παγκόσμιος Μαρσέλο, ένας αληθινός Θρύλος” και μετά ο ποδοσφαιριστής να παίρνει το μικροφώνο και να δηλώνει: “Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενοι. Τραγουδούσαν όλοι μαζί. Αυτή η υποδοχή είναι εκπληκτική. Είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου”. Ήταν οι πρώτες του δηλώσεις και συνέχισε: ”

Από την πρώτη στιγμή ήμουν ενθουσιασμένος. Από την πρώτη επαφή με τον κόσμο. Μου άρεσε το πρότζεκτ. Ένιωσα πολύ επιθυμητός και αγαπητός. Νομίζω ότι θα βρω όσα ψάχνω. Είχα την ευκαιρία να παίξω αντίπαλος με τον Ολυμπιακό πριν από πολλά χρόνια. Θυμάμαι το κλίμα. Ήθελα να το ζήσω και ήξερα ότι θα ζήσω όμορφες στιγμές. Θέλω να πετύχω πράγματα με τον σύλλογο, για να γίνει πολύ, πολύ μεγάλος σύλλογος.

Υπόσχομαι ότι θα τα δίνω όλα, θα δίνω την ψυχή μου στο γήπεδο. Θέλω να βοηθήσω, να ενσωματωθώ στις αξίες του συλλόγου. Αυτό υπόσχομαι, ότι θα τα δώσω όλα”. Ήταν τα πρώτα του λόγια.

 

 

Advertisement

Must See

More in Super League