Connect with us

Βόλεΐ

Μεγάλη έκταση πήρε αγώνας γυναικείο αγώνα βόλεϊ μετά την συμμετοχή 5 τρανσέξουαλ

Ένας κολεγιακός αγώνας βόλεϊ γυναικών μεταξύ του Centennial College και του Seneca College στο Τορόντο του Καναδά, πήρε αρκετά μεγάλη έκταση μετά και την χρησιμοποίηση 5 τρανσέξουαλ, δυο για το Centennial Colts και τρεις στο Seneca Sting.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο David Menzies, αποκαλύφθηκε από μια εσωτερική πηγή ότι υπάρχουν συνολικά έξι άνδρες που αγωνίζονται στο γυναικείο πρωτάθλημα, πέντε από τους οποίους “δεν υποβάλλονται σε καμία ορμονοθεραπεία που επιβεβαιώνει το φύλο ή δεν έχουν υποβληθεί σε χειρουργική αφαίρεση γονάδων”.

Σύμφωνα με την Αθλητική Ένωση Κολλεγίων του Οντάριο, αναφέρει ότι “μια τρανς γυναίκα (MTF) μαθήτρια-αθλήτρια που λαμβάνει θεραπεία με φάρμακα καταστολής τεστοστερόνης για διαταραχή ταυτότητας φύλου ή δυσφορία φύλου” δεν μπορεί να ανταγωνιστεί σε γυναικεία ομάδα μέχρι να «συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος θεραπείας καταστολής τεστοστερόνης».

Δύο από τις τρανσέξουαλ αθλήτριες που έπαιξαν στον εν λόγω αγώνα έχουν κατηγορηθεί από ανώνυμη πηγή ότι έχουν προκαλέσει τραυματισμό σε αντίπαλες αθλήτριες κατά την διάρκεια προηγούμενου αγώνα.

Ο David Menzies, μετά το τέλος του αγώνα ρώτησε τον προπονητή των Centennial, Andrew Mallory, γιατί αγωνίστηκαν σε γυναικείο αγώνα άνδρες, με τον προπονητή να απαντάει αρνητικά. Ο υπεύθυνος αθλητικού μάρκετινγκ του κολεγίου αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ο κύριος ιστότοπος του κολεγίου διαθέτει μια εκτενή δήλωση σχετικά με την διαφορετικότητα, την ισότητα και την συμπερίληψη, ως την πρώτη κατευθυντήρια αρχή. Το σχολείο σημειώνει επίσης ότι θα διασφαλίσει ότι η ισότητα και η ένταξη είναι κεντρικά στο έργο του, ενώ δηλώνει ανοιχτά ότι θα επιβραβεύει τις πρωτοβουλίες και «θα αναγνωρίσουμε και θα επιβραβεύσουμε πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν τη διαφορετικότητα, την ισότητα και την ένταξη», ενώ «Θα παρέχουμε πόρους για να υποστηρίξουμε το έργο των καθηγητών μας, των μαθητών μας και των συνεργατών μας για την προώθηση της διαφορετικότητας, της ισότητας και της ένταξης».

Με πληροφορίες από το theblaze.com

Advertisement

Must See

More in Βόλεΐ