Connect with us

Εθνική Ελλάδος

Μεγάλη νίκη της Εθνικής στο Δουβλίνο!

Με πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική έφυγε με τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης από τον Δουβλίνου.

Η Εθνική έφτασε στους 12 βαθμούς κι έμεινε μόνη δεύτερη στον Β΄ όμιλο αφήνοντας τρίτους τους «Οράνιε» με 9, την ώρα που η Γαλλία προκρίθηκε και μαθηματικά στα τελικά φτάνοντας στους 18 βαθμούς σε έξι αγώνες μετά και την εκτός έδρας νίκη της με 2-1 στην έδρα των Ολλανδων. 

Ο αγωνίας ξεκίνησε με φάση των γηπεδούχων, το σουτ του Φέργκιουσον να αγγίζει το δεξί δοκάρι και έφυγε αουτ, στο 17’ ο Μπακασέτας σούταρε, αλλά, απέκρουσε τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Τρία λεπτά αργότερα, ο Τσιμίκας κέρδισε την κόντρα από τον Ογκμπένε και με σέντρα-ασίστ έδωσε στον Γιακουμάκη που δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε το 1-0 για την Εθνική. Ο Μπακασέτας απείλησε ξανά στο 33’ αλλά, μπλόκαρε ο Μπαζούνου. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 45’ χωρίς επιτυχία κάτι που εμείς το κάναμε στο τελευτιο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μασούρης πήρε την πάσα από τον Πέλλα και έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική επέλεξε να δώσει την μπάλα στους Ιρλανδούς και να τους περιμένει στο μισό γήπεδο. Με αυτό τον τρόπο έλεγξε το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να μην έχουν τις δυνατότητες για να μπορέσουν να απειλήσουν την εστία του Βλαχοδήμου. Το 2-0 ήρθε εύκολα και θα περιμένουμε την Δευτέρα 16/10 στην OPAP Arena την Ολλανδία.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ (Στίβεν Κένι): Μπαζούνου, Ντόχερτι, Σκέιλς, Κόλινς (46΄ Μάνινγκ), Ντάφι, Κούλεν, Μπράουν (70΄ Τζόνστον), Φέργκιουσον, Σμόλμποουν (70΄ Ρόμπινσον), Νάιτ, Ογκμπένε (85΄ Ίντα).

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Ρότα, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουρμπέλης (64΄ Μπουχαλάκης), Μάνταλος, Πέλκας (64΄ Χατζηγιοβάννης), Μπακασέτας (87΄ Σιώπης), Μασούρας (87΄ Κουλιεράκης), Γιακουμάκης (70΄ Ιωαννίδης).

Advertisement

Must See

More in Εθνική Ελλάδος