Connect with us

Στοίχημα

Μεγάλος στόχος το κύπελλο για Τότεναμ και Κόντε!

Καλημέρα φίλοι, ΣΚ θυμίζει το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας σήμερα, αν και Τετάρτη. Ημέρα κυπέλλου σε σχεδόν όλη την Ευρώπη και μάλιστα με παιχνίδια «φωτιά». Υπάρχουν όμως και κάποια παιχνίδια για το πρωτάθλημα, όπου είχαν μείνει πίσω για διάφορους λόγους, αλλά απόψε θα γίνουν. Ένα από αυτά είναι στον «Άνφιλντ».

21:45 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ

Αρχή θα κάνουμε με κύπελλο Αγγλίας και τον νοκ-άουτ αγώνα της Σέφιλντ με την Τότεναμ. Οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα (Τσάμπιονσιπ) είναι ασταμάτητοι και το έδειξαν αυτό για ακόμα μία αγωνιστική. Χωρίς να «ιδρώσουν» ιδιαίτερα, κέρδισαν (1-0) τη Γουότφορντ και απέκτησαν μία διαφορά επτά βαθμών από  την τρίτη θέση. Έτσι και με τη «φόρα» που έχει πάρει η ομάδα του Χεκινκμπότομ, δύσκολα θα χάσει την άνοδο στα μεγάλα «σαλόνια».

Τα «σπιρούνια»  τώρα και ύστερα από μία πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισαν εύκολα την Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου και διατηρήθηκαν σε «τροχιά» Τσάμπιονς Λιγκ. Απολύτως δίκαιο το 2-0 για την ομάδα του Κόντε (δεν ήταν στον πάγκο πάντως) που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για συζήτηση, μιας και δεν «ένιωσε» την αντίπαλη ομάδα, σχεδόν καθόλου στο ματς.

Στα του αποψινού αγώνα τώρα. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν εδώ και πολλά χρόνια έναν τίτλο, αλλά πάντα κάτι γίνεται και μένουν στον «άσσο». Πρόσφατο παράδειγμα ο αποκλεισμός από την διοργάνωση πέρσι, στον ίδιο γύρο από την Μίντλεσμπρο.

Κάτι που «τσαλάκωσε» το «πρεστίζ», τόσο της ομάδας όσο και του Κόντε. Έτσι, με το πρωτάθλημα να μοιάζει με όνειρο, το κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος τους.

Οι γηπεδούχοι που κακά τα ψέματα,έχουν μεγάλο στόχο την άνοδο, δεν θα έλεγαν όχι σε μία καλή πορεία στον θεσμό και θα διεκδικήσουν (έχουν σημαντικές απουσίες πάντως) ότι καλύτερο.

Βέβαια, η Τότεναμ είναι καλύτερη σαν ομάδα και αν παρουσιαστεί «σοβαρή», εύκολα ή δύσκολα μπορεί να πάρει την πρόκριση και να μας πληρώσει στο «διπλό» που υπάρχει στην «αγορά» σε αποδόσεις 1,70 ως και 2,00!

22:00 Λίβερπουλ – Γουλβς

Μένουμε Αγγλία και αυτή την φορά έχουμε να κάνουμε με αγώνα για το πρωτάθλημα. Την Γουλβς υποδέχεται στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ και η κατάσταση στα «εσωτερικά» της είναι έκρυθμη, για πολλοστή φορά φέτος. Το εκτός έδρας 0-0 στην Κρίσταλ Πάλας έφερε πάλι «γκρίνια» και πήγε την ομάδα του Κλοπ ένα «βήμα» πίσω.

10-6-7 με 38-28 και έβδομη στον βαθμολογικό πίνακα πλέον η Λίβερπουλ που αν συνεχίσει έτσι, δύσκολα θα βγει και στο Κόνφερενς! Για την Γουλβς τα πράγματα πάνε καλύτερα από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της ο Λοπετέγκι.

Το 1-1 στην έδρα της Φούλαμ ήταν «χρυσάφι», για τους «λύκους», καθώς έχουν βάλει από «κάτω τους πέντε ομάδες, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Στο πρωτάθλημα πριν λίγες εβδομάδες μάλιστα, έκαναν «πλάκα» στην Λίβερπουλ (τραγικά λάθη η άμυνα της), κερδίζοντας την με 3-0!

Έτσι, απόψε πάνε στο «Άνφιλντ» σε καλό «μουντ» και με στόχο να κάνουν ακόμα μία «κηδεία» στην Λίβερπουλ. Μια Λίβερπουλ που απόψε πάντως και μετά από πολύ καιρό έχει κάποιες «επιστροφές»  παικτών που της έλειψαν πολύ και είναι «καταλυτικοί» στον τρόπο παιχνιδιού της.

Την δεδομένη χρονική στιγμή πάντως και με τα «σκαμπανεβάσματα» που έχουν οι γηπεδούχοι, αποτελεί τεράστιο ρίσκο ένα ποντάρισμα σε αυτούς. Η Λίβερπουλ είναι Λίβερπουλ όμως και ικανή για το χειρότερο και το καλύτερο.

Θα ρισκάρουμε στον «άσσο» λοιπόν και για να ανεβάσουμε την απόδοση (1,85 μέχρι και 2,00), θα βάλουμε και το over 1,5 μαζί. ΥΓ. Ένα από τα τελευταία της «χαρτιά» για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ παίζει απόψε και θα μπει με «γκάζια» στο γήπεδο.

22:00 Οσασούνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η τελευταία μου επιλογή για σήμερα είναι από τον θεσμό του κυπέλλου. Από την Ισπανία αυτήν την φορά. Την Μπιλμπάο υποδέχεται η Οσασούνα και θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο «βήμα» για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Αρασάτε και με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, κέρδισε (3-2) εκτός έδρας την Σεβίλλη την Κυριακή για το πρωτάθλημα και έδειξε πως φέτος είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Η Μπιλμπάο τώρα, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το ματς με την Χιρόνα και έχασε (2-3) στην έδρα της.

Η ήττα αυτή ήταν η δεύτερη στην σειρά για την ομάδα του Βαλβέρδε.  Στο κύπελλο πάντως, τα πάει εξαιρετικά, αφού πέρασε από την Βαλένθια σε νοκ-άουτ ματς με το εντυπωσιακό 3-1.

Διπλές αναμετρήσεις αυτές με την Οσασούνα και με το εκτός έδρας γκολ να μην μετράει πλέον και όλα είναι ανοικτά. Οι φιλοξενούμενοι πάντως και παραδοσιακά είναι ομάδα κυπέλλου. Είκοσι τρείς κατακτήσεις μετράνε εξάλλου και τριάντα εννέα συμμετοχές σε τελικούς. Οι έξι μάλιστα είναι και πρόσφατοι.

Οι γηπεδούχοι πάντως, θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στον τελικό και αναμενονται δύο παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον. No-bet ο αγώνας, αφού όλα μπορούν να συμβούνε και θα πάω στην ομάδα που κάνει περισσότερο «γκελ». Με κάλυψη φυσικά. 2Χ με over 1,5, όπου το βρίσκουμε από 2,20 μέχρι και 2,40!

ΥΓ. Την ώρα που έγραφα το κείμενο αυτό, δεν είχα ιδεά για το τραγικό συμβάν στα Τέμπη (δεν ήξερα για θύματα). Κουράγιο στις οικογένειες αυτών που χάθηκαν άδικα. Είναι λυπήρο στην Ελλάδα το 2023 να υπάρχουν τέτοιες εγκληματικές ενέργιες!

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα