Connect with us

Στοίχημα

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον η Β΄Εθνική της Ελλάδας, από το Μουντιάλ. Το ίδιο και στην Ουκρανία!

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα να έχουμε. Με τον… καλύτερο τρόπο άρχισε το Μουντιάλ της «ντροπής» στο Κατάρ. Και όταν λέω με τον καλύτερο τρόπο, δείτε το γκολ που ακύρωσε του Εκουαδόρ και θα καταλάβετε τι εννοώ. Έχω πει εδώ και καιρό, πως δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με αυτήν την διοργάνωση. Σήμερα στο «μενού» έχει τρία ματς από το Μουντιάλ. Με αυτά να ασχοληθείτε εσείς όμως!

14:00 Βερές Ρίβνε – Ντινάμο Κιέβου

Την ώρα που όλος κόσμος θα «σπρώχνει» τα λεφτά του, στους αγώνες του Κατάρ, εγώ θα κάνω το ίδιο στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας. Στον αγώνα της Βερές με την Ντινάμο, το μεγάλο φαβορί (δικαίως) είναι οι φιλοξενούμενοι. Με νίκη πάνε στο μείον «εννέα» από την κορυφή και στο μείον «ένα» από την δεύτερη Σαχτάρ.

Οι γηπεδούχοι τώρα και για τα «κυβικά» τους, κάνουν μία καλή χρονιά. Στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και το μείον «έξι» από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα από την σημερινή τους αντίπαλο. Βέβαια, αν κοιτάξει κανείς τα αποτελέσματα τους, θα δει πως εντός έδρας είναι για «κλάματα», με ρεκόρ 0-1-3.

Εκτός έδρας είναι άλλη ομάδα πάντως με 5-1-3. Σήμερα όμως παίζουν εντός και δεν προβλέπεται να «σπάσουν» το ρόδι. Η αλήθεια είναι πάντως, πως η Ντινάμο είναι καλύτερη ομάδα. «Διπλό» με over 1,5 λοιπόν και προχωράμε…

15:15 Καλλιθέα – ΟΦ Ιεράπετρας

Πάμε Ελλάδα τώρα και σε ένα πρωτάθλημα που σίγουρα μας προσφέρει περισσότερες συγκινήσεις και χαρές, από ότι θα μας προφέρει το Μουτνιάλ. Όταν μιλάμε για Β΄ Εθνική Ελλάδος ιδιαιτέρως. Με τον «χαρακτήρα» του φαβορί υποδέχεται σε λίγες ώρες η Καλλιθέα ον ΟΦ Ιεράπετρας, αλλά στην συγκεκριμένη κατηγορία, τα φαβορί, πάνε «στράφι».

Με δύο στα δύο και 6-0 τέρματα έχουν αρχίσει την χρονιά οι Κρητικοί, με ένα ματς ( 1-0 την Προοδευτική) και μία νίκη οι γηπεδούχοι. Δεν θα γράψω κάτι άλλο. 2Χ με under 2,5 και συνεχίζουμε…

19:00 Αλταϊ – Γκεντσεμπιρλιγκί

Τελευταία επιλογή για σήμερα, από την δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας. Παιχνίδι χωρίς προϊστορία (μία φορά έχουν παίξει όλη και όλη) και φαβορί το Αλταϊ – Γκεντσεμπιρλιγκί, καθώς αμφότερες πραγματοποιούν μία πολλή άσχημη χρονιά. Ειδικά οι φιλοξενούμενοι, που είναι στο μείον «δύο» από τον «πάτο» της βαθμολογίας με επτά μόλις βαθμούς. Με οκτώ παραπάνω είναι οι γηπεδούχοι, αλλά σε άμεσο κίνδυνο, αφού έχουν από «κάτω» τους πέντε ομάδες, που όμως είναι στα ίδια αγωνιστικά επίπεδα με αυτούς. Αμφίσκορο λοιπόν και τίποτα άλλο!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα