Connect with us

Αγγλία

Μεταγραφές λίγο πριν την έναρξη της σεζόν για τους Blyth Spartans

Λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν οι Blyth Spartans, ομάδα της National League North, απέκτεισε τον 18χρονο επιθετικο Sam Fishburn, δανεικό από την Carlisle United και των αμυντικο Matthew Elsdon (η κύρια φωτογραφία), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Clyde FC, ομάδα της Σκοτσέζικης League One.

Ο 18χρονος επιθετικός έρχεται στο Croft Park με τρίμηνο δανεισμό, στον οποίο οι Σπαρτιάτες έχουν την επιλογή να επεκτείνουν. Μετά την υπογραφή του με την ομάδα ο Sam Fishburn δήλωσε: “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα πάρω μερικά παιχνίδια και ελπίζω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα.”

Ο Matthew Elsdon είναι γνωστός στην ομάδα με τον Σπαρτιάτη στο στήθος, φόρεσε την φανέλα της σε 15 αγώνες  το 2020 πριν ακυρωθεί η σεζόν λόγω του Covid-19.  Μετά την υπογραφη δήλωσε:  “Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα, ξέρω ακόμα μερικά από τα παιδιά από την προηγούμενη φορά που είναι καλό και αυτοί και ο Terry με καλωσόρισαν πίσω. Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από την προηγούμενη φορά, οπότε ήταν ωραίο στα τελευταία δύο παιχνίδια προετοιμασίας να παίζω μπροστά στους οπαδούς μας.”

O Sam Fishburn. Πηγή: Blyth Spartans

Ο προπονητής της ομάδας Terry Mitchell συμπλήρωσε και για τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα: “Είναι πολύ καλό που προσθέσαμε ακόμη έναν επιθετικό, έχει αποκτήση εμπειρία στην πρώτη ομάδα της Carlisle United, ας ελπίσουμε ότι θα τα παει καλά και σε εμάς. Ο Matthew είναι έμπειρος παίκτης και έχει αγωνιστεί και παλιά για την ομάδα, αυτό είναι θετικό για εμάς. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά στις προπονήσεις και χαιρόμαστε που τον έχουμε εδώ. Ήταν στη Σκωτία πέρυσι με την Clyde και ήταν βασικος στην ομάδα, οπότε θα φέρει καλή εμπειρία στο μετοπισθεν μας.” Επίσης, μίλησε και για δυο ακόμη μεταγραφικά αποκτήματα: “Εργαζόμαστε ακόμα για κάποιους ακόμη να φέρουμε στην ομάδα. Πιθανότατα μπορούμε να φέρουμε ακόμη δύο παίχτες και μπορούμε να τις ολοκληρώσουμε πριν ξεκινήσει η σεζόν.”

Advertisement

Must See

More in Αγγλία